Facebook Pixel "Δεν παίξαμε καλά"
| 2013-10-12 16:02:00

"Δεν παίξαμε καλά"

"Δεν παίξαμε καλά"

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για το χτεσινό ματς με τη Σλοβακία και ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό των διεθνών κόντρα στο Λιχτενστάιν θα είναι η νίκη και όχι η εξέλιξη του αγώνα της Βοσνίας με την Λιθουανία. 

για τη νίκη της Εθνικής επί της Σλοβακίας -για άλλη μια φορά- με 1-0:
«Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε περισσότερο άνετα αποτελέσματα. Τελικά όμως αυτό που πρέπει να παραδεχθούμε είναι η νίκη, η ουσία»

-για την χθεσινή εμφάνιση:
«Δεν παίξαμε καλά. Είχαμε διαστήματα που αποδώσαμε καλά αλλά σίγουρα μπορούμε και καλύτερα. Αν είχαμε περισσότερο χρόνο μαζί θα ήμασταν καλύτεροι. Η ουσία είναι πως η ομάδα έχει αποκτήσει μέταλλο και χωρίς να παίζει καλά παίρνει αυτό που θέλει».

-για το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν:
«Εμείς πρέπει και θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καθήκον μας στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν. Φυσικά και θα υπάρχει στην άκρη του μυαλού μας το ενδεχόμενο να στραβοπατήσει η Βοσνία αλλά αυτό που έμείς θα κοιτάξουμε είναι να πάρουμε την νίκη. Για τα άλλα βλέπουμε»

-σε περίπτωση που- τελικά- η Εθνική οδηγηθεί στα μπαράζ τι θα επέλεγε:
«Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ποιες ομάδες θα είναι… Αν ήταν η Γαλλία και Σουηδία στις υποψήφιες ομάδες τότε θα ήθελα να μην τις πετύχουμε. Όπως και η Τουρκία θα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Γενικότερα σε αυτό το επίπεδο όποια ομάδα και να τύχει θα δεν θα είναι θα είναι εύκολος αντίπαλος. Εμείς κοιτάμε το παιχνίδι και μετά εάν πάμε στα μπαράζ θα δούμε τι θα πρέπει να κάνουμε για να περάσουμε.

-για το περιβραχιόνιο του αρχηγού που είχε χθες:
«Γενικά είναι μεγάλη τιμή και ευλογία να παίζω για την Εθνική. Πόσω μάλλον να είσαι και αρχηγός».

-για τον Στοχ:
«Του έκανα πλάκα και του είπα να είναι ήρεμος σήμερα…. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Και το πόσο καλός παίκτη είναι, είχε φανεί».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags