«Μετά από μία τόσο σκληρή σειρά αγώνων με την Μπαρτσελόνα όλοι φαντάζονται σε ποια κατάσταση είμαστε, όμως οι αγώνες δεν σταματάνε και έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να παίξουμε καλά και να φτάσουμε στη νίκη. Είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και το γεγονός ότι θα πάμε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα θα πρέπει να αποτελέσει για εμάς ένα επιπλέον κίνητρο για να δουλέψουμε και στο μέλλον σκληρά και να συνεχίζουμε να παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας», είπε ο «Ζοτς» στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
Από την μεριά του ο Στράτος Περπέρογλου, δήλωσε: «Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις που έχουμε μπροστά μας. Η πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας ήταν σημαντική, την πανηγυρίσαμε, τη χαρήκαμε, αλλά θα πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη για την ώρα, καθώς έχουμε σημαντικούς αγώνες μπροστά μας.
Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες στο πρωτάθλημα και μετά τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα, επιστρέφουμε με έναν αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος αγωνιζόμενος στην έδρα του. Θα χρειαστεί προσοχή από την πλευρά μας και μεγάλη συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό για να φύγουμε το θετικό αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε και θέλουμε»
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο