Facebook Pixel Βασικός παίκτης ΠΑΟΚ: "Ευλογία που συνάντησα τον Κατσουράνη"!
| 2013-10-21 12:12:00

Βασικός παίκτης ΠΑΟΚ: "Ευλογία που συνάντησα τον Κατσουράνη"!

Βασικός παίκτης ΠΑΟΚ: "Ευλογία που συνάντησα τον Κατσουράνη"!

Ποιος βασικότατος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου έκανε αυτή τη δήλωση για τον Έλληνα άσο;

Ο Μίγκελ Βίτορ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σάιτ του συλλόγου! Διαβάστε το απόσπασμα του δημοσιεύματος, με τις δηλώσεις του Πορτογάλου:

Ο Κατσουράνης και ο Μαντόρας

«Ο Κώστας ήταν εξαιρετικός στη Μπενφίκα και χωρίς υπερβολή αν εκείνος ήθελε θα ήταν ακόμη στην ομάδα», μας είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Με είχε βοηθήσει πολύ από τότε και φυσικά ήταν ευλογία που τον συνάντησα κι εδώ! Η καθοδήγησή του είναι σημαντική για όλη την ομάδα και πολύ περισσότερο για μένα που παίζουμε δίπλα δίπλα» .

Ο Κατσουράνης είναι αυτός που του έχει… κολλήσει το πρώτο του παρατσούκλι. Τον φωνάζει…Μαντόρας, από ένα εξαιρετικό αγκολέζο επιθετικό που έβγαλε η Μπενφίκα και λόγω τραυματισμών δεν έκανε μεγάλη καριέρα. Προφανώς για να τον αποθεώσει για τα τέσσερα γκολ που έχει βάλει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα.

«Οι στημένες φάσεις είναι πολύ σημαντικές στο ποδόσφαιρο. Όταν έχεις εξαιρετικούς εκτελεστές όπως εμείς και τις δουλεύεις στην προπόνηση, έρχονται ευκαιρίες για γκολ! Είμαι χαρούμενος όταν βοηθάω την ομάδα μου… Αν είναι με γκολ, με μάχες, με τάκλιν, με νύχια και με δόντια, δεν έχει σημασία! Να κερδίζουμε και να βελτιωνόμαστε έχει σημασία», λέει με ταπεινότητα.

«Συγχαρητήρια στον κόσμο»

Είπαμε, ο Βίτορ δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη ως περαστικός. Ηρθε για να γίνει μέρος της κουλτούρας της χώρας και του ΠΑΟΚ. Τα λίγα ρεπό του τα εκμεταλλεύεται ταξιδεύοντας και ανακαλύπτοντας στέκια που αγαπούν οι Έλληνες. Το χαμόγελό του στους πανηγυρισμούς των γκολ (των δικών του αλλά και των άλλων), μαρτυρά την ευγνωμοσύνη του. «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς. Παίρνεις από την ενέργειά τους και χαίρεσαι με την χαρά τους.Είναι αμφίδρομο. Είμαι ξένος και καινούριος εδώ, όμως ελπίζω οι φίλαθλοί μας να δέχονται τα συγχαρητήριά μου για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags