Facebook Pixel Σκανδαλίζει η αυτοβιογραφία του σερ Άλεξ!
| 2013-10-22 16:42:00

Σκανδαλίζει η αυτοβιογραφία του σερ Άλεξ!

Σκανδαλίζει η αυτοβιογραφία του σερ Άλεξ!

Ο προπονητής της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, αστειεύτηκε την Δευτέρα, πως ο κόσμος του ποδοσφαίρου φοβάται για το χειρότερο, καθώς η νέα αυτοβιογραφία του πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ, Αλεξ Φέργκιουσον, έχει τεθεί υπό δημοσίευση.

Ο Φέργκιουσον, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε το περασμένο Μάιο, παρουσίασε το βιβλίο του στο τύπο σήμερα, Τρίτη 22 Οκτωβρίου.
Ο Βενγκέρ είναι σίγουρος, πως θα αναφέρεται το όνομα του στο βιβλίο, ως τον μονιμότερο αντίπαλό του μέσα στα 26 χρόνια της καριέρας του.

«Όλοι φοβόμαστε για το χειρότερο», είπε ο Βενγκέρ σε συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα ενάντια στη Ντόρμουντ για το Τσάμπιονς Λίγκ.

«Νομίζω ότι είναι καλό που έγραψε βιβλίο. Ισως δεν έχει αρκετό χρόνο για να σκεφτεί όλη του την καριέρα. Είναι μικρό το διάστημα από τότε που σταμάτησε μέχρι την έκδοση του βιβλίου του. Ισως, όμως, έρθουν και άλλα βιβλία αργότερα, έτσι μπορεί να υπάρξουν δύο, τρεις ή και τέσσερις εκδοχές αυτού», ανέφερε ο προπονητής.

«Το πρόβλημα, με την συγγραφή ενός βιβλίου, είναι ότι πρέπει να φέρεις στην επιφάνεια τα στοιχεία και τους παράγοντες που επηρέασαν με κάποιο τρόπο ή και καθόρισαν τις αποφάσεις σου. Αλλά επειδή ήμουν στο χώρο πολύ καιρό, υπάρχουν θέματα που δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει. Γιατί πουλήσαμε συγκεκριμένους παίκτες, όπως τον Ντέβιντ Μπέκαμ και τον Ρουντ Φαν Νίστελροι; Δεν μπορεί να αγνοηθούν αυτά, γιατί αυτά τα παιδιά ήταν «μεγάλοι», μεγάλες μορφές στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέργκιουσον στη MUTV.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags