Για κάτι που νιώθω τυχερός στη ζωή μου, είναι πως η γυναίκα μου δείχνει απόλυτη κατανόηση στην επιθυμία μου να θέλω να παρακολουθήσω ενα ωραίο ποδοσφαιρικό ματς, ακόμα και τώρα που τα δεδομένα έχουν αλλάξει στη ζωή μας. Και την ευχαριστώ πολύ γιατί με χαμόγελο μου είπε "σε περιμένω" όταν χθες της είπα πως θέλω να πάω να δω με τους κολλητούς μου στην καφετέρια το Milan - Barcelona. Εντάξει όμως και εγώ έχω φροντίσει προ καιρού να της μάθω τι είναι το Champions League, ποια είναι η Milan αλλά και τι εστί για μένα η Barcelona!

Πριν από λίγα χρόνια που έπαψα να ασχολούμαι και να παρακολουθώ ελληνικό πρωτάθλημα, ενδιαφέρομαι, ενημερώνονται και παρακολουθώ πρωτίστως Βarca! Από μικρό παιδί μου άρεσε και τη θαύμαζα και, μεγαλώνοντας, την εχω αγαπήσει και είναι η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα της καρδιάς μου.

Έχω αρπάξει λοιπόν την πολυθρόνα μου στην πλατεία με τα φιλαράκια μου, έτοιμος να παρακολουθήσω την αγαπημένη μου ομάδα μετά απο πολύ καιρό σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αντιμέτωπη με μία εξίσου ιστορική ομάδα, συμπεραίνω ότι θα κάνω κι άλλη υπομονή μέχρις ότου έρθει η στιγμή να ξαναδώ την Barcelona πλήρη. Εννοώ, φυσικά, με τον ιστορικό αρχηγό της στο αρχικό σχήμα. Γιατί ο Puyol ειναι καλύτερος του Mascherano ακόμα και όταν ειναι τραυματίας και για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοω μόνο παικτικά γιατί και ο Αργεντινός μάχεται και έχει αποδείξει ότι ματώνει τη φανέλα παίζοντας με το 100% των δυνατοτήτων του, κάθε φορά που ο αρχηγός είναι εκτός.

Με τον αρχηγό στη ενδεκάδα παίζουν καλυτερα και οι υπόλοιποι 10, ξεκινώντας απο τον Piqué και τον Valdes. Για να παραμείνω φίλαθλος και όχι οπαδός, όπως αρμόζει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, όντως η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ε, δεν ειναι και άσχημο με τη Milan στο San Siro έπαιζε, δεν ειναι εύκολη υπόθεση το διπλό και σίγουρα ειναι πολύ πιο δύσκολο να καταφέρει η Milan κάτι τέτοιο στο Camp Nou σε μερικές μέρες, γιατί ούτε τους παίκτες ούτε την ποιότητα της Barcelona έχει για να καταφέρει κάτι τέτοιο.

Αυτό που κρατάω απο τη χθεσινή αναμέτρηση ειναι ότι ο Kaka είναι άλλος παίκτης όταν φοράει μαυροκόκκινη φανέλα και ο Robinho άμα θέλει να παίξει μπάλα, παίζει. Αλλά αυτο που έχασε χθες, εγώ δεν το χάνω ούτε με πυρετό! Όσο για την ομάδα μου, κάποια στιγμή πρέπει να δαπανήσει ένα ευκαταφρόνητο πόσο ώστε αποκτήσει έναν στόπερ αντίστοιχης αξίας του Xavi, Iniesta, Neymar, Messi! Καιρός είναι αν θέλει όλη η Ευρώπη να λέει ότι ειναι αδιαμφισβήτητο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League και να μην αμφισβητείται απο καμία Bayern και δεν ξέρω εγώ ποια άλλη!

Και, κλείνοντας, να παραδεχτώ πως όπως κάποια γκολ μπαίνουν μονο απο τον Ibrahomovic (όπως αυτο της Κυριακής με την Paris) έτσι και τη χθεσινή ισοφάριση μόνο ο Μessi μπορεί να την κάνει με αυτόν τον τρόπο, έτσι για να δικαιολογεί ότι είναι ο καλύτερος της χιλιετίας! 

Δείτε σε βίντεο την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Ρομπίνιο...