Facebook Pixel Ο πάγκος κάνει θαύματα -ο Λούκας πχ- και στον ΠΑΟΚ!
| 2013-10-28 16:56:00

Ο πάγκος κάνει θαύματα -ο Λούκας πχ- και στον ΠΑΟΚ!

Ο πάγκος κάνει θαύματα -ο Λούκας πχ- και στον ΠΑΟΚ!

Είχε συμπληρωθεί το 72ο λεπτό κι ο ΠΑΟΚ – αν και προηγούνταν 2-0 του Πανθρακικού - δεν είχε σκοράρει από στημένη φάση. Γράφει ο Άρις Νικολάκης.

Ασύνηθες γεγονός … Τότε λοιπόν, που λέτε ο Λούκας εκτέλεσε κόρνερ κι από κόντρα στον Εμπό έκανε το εντυπωσιακό 3-0. Δυστυχώς όμως, «χατ τρικ» δεν πιστώθηκε ο εκπληκτικός στην Κομοτηνή, Ισπανός. Το δικαιούνταν πάντως...

Εκτός όμως, από τον Λούκας ο πάγκος έκανε το θαύμα του και με τον Τζαβέλα. Ο διεθνής αμυντικός ήταν χάρμα ιδέσθαι. Ιδιαίτερα μετά το 45ο λεπτό θα (εάν …) έβλεπε τον Σάντος – μετά τοιν Στέφενς – να τρίβει τα χέρια του! Και για τους δυο φυσικά, η εξαιρετική απόδοση μετά το ζέσταμα του πάγκου μόνον σύμπτωση δεν είναι.

Ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι, να πιστώσουμε τον Ολλανδό προπονητή, όπως του χρεώνουμε τα αρνητικά, τα θετικά για τους δυο παίκτες. Παράλληλα με την αύξηση της επιθετικής ισχύος του ΠΑΟΚ. Και την βελτίωση της παραγωγικότητας. Με δυο λόγια; Η ομάδα του Χούουμπ Στεφενς στην Κομοτηνή ήταν εξαιρετικά καλή …

Η εικόνα της μεγάλης ομάδας της Θεσσαλονίκης κόντρα στην θρακιώτικη ταξιαρχία γοήτευσε. Κατά κανόνα. Γιατί κατά κανόνα; Επειδή διακρίνεται μια μελανή πινελιά. Με τη ρίψη κροτίδων από την κερκίδα των φιλοξεν0ύμενων στο αγωνιστικό χώρο. Ακόμη και στους πανηγυρισμούς για το 0-2 με το Λούκας, ο Στοχ κοιτούσε απορημένος τους φίλους της ομάδας του οι οποίοι πετούσαν τις κροτίδες. Να προσέξουν αυτό στην κερκίδα οι λογικοί επειδή μια χούφτα παράλογοι ίσως, βλάψουν σοβαρά την υγεία του ΠΑΟΚ.

Ο Λούκας Πέρεθ Μαρτίνεθ πάντως, ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης. Επανήλθε μετά από κάμποσο καιρό στην ενδεκάδα. Κι έπεισε πως δεν πρέπει, να αποχωρήσει. Ήταν πολύ καλός πέρα φυσικά, από τα δυο και … μισό (αυτογκόλ το 0-3) γκολ τα οποία πέτυχε. Ο πάγκος – κατά πως είπαμε – κάνει θαύματα. Κι ο Χούουμπ Στέφενς ξέρει να τον διαχειρίζεται σωστά σαν … θαυματοποιό!

Οφείλουμε, να επισημάνουμε βέβαια, πως με βασικές αλλαγές στην 11άδα του, ο ΠΑΟΚ προσέφερε σκορ και θέαμα. Κυρίως δε, απέδειξε πως τελικά, υπάρχει βάθος στο ρόστερ. Επίσης, πως υπάρχει πλουραλισμός στο σκοράρισμα. Είχε καταντήσει ρουτίνα το σκοράρισμα από στημένα. Και πως ο Ολλανδός προπονητής – παρά τα … φάλτσα του – αποδίδει μελωδικά έργο στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Να επισημάνουμε φυσικά, αναζητώντας παίκτη ο οποίος να μην διακρίθηκε στην Κομοτηνή δεν βρήκαμε μήτε έναν. Έστω για δείγμα. Η αγωνιστική ισορροπία ήταν μοναδικά ιδανική!

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags