Συμμετέχει στις παραστάσεις «Σάτυροι Ιχνευτές», «Τα πάνω κάτω», «Δεν τρέχει τίποτα», «Οδυσσεβάχ», «Πακέτο ντε Λόρδα», «Κου κου τσα» κ.α. συμμετέχει επίσης σε μουσική παράσταση μαζί με τον Γιάννη Σαββιδάκη, τον Αντώνη Μιτζέλο, την Μαρίνα Σκιαδαρέση και τον Κώστα Παπαγεωργίου.

Συνεχίζει με το αγαπημένο« STAND UP COMEDY» μαζί με τους Κώστα και Θανάση Παπαγεωργίου και αργότερα και με τον μίμο Ανδρέα Κωνσταντινίδη στην Αθήνα αλλά και στις μεγαλύτερες πόλεις της περιφέρειας.

Παράλληλα συμμετέχει στις τηλεοπτικές σειρές «Απαράδεκτοι», «Τρεις Χάριτες», «Γραβάτες», «Θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου», «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» κ.α.

Επίσης γράφει τα κείμενα και συμμετέχει στην εκπομπή «Χορεύοντας με τους Ζαραλύκους» που μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Δουλεύει ως κειμενογράφος στα σώου «Μπράβο» και «Πες τα Μίλτο». Στη ΝΕΤ παρουσιάζει το χιουμοριστικό τηλεοπτικό παιχνίδι ''Πώς το λεν' τον ποταμό'' με συμπαρουσιάστρια τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Κάνει πρωινές καθημερινές εκπομπές στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ με τίτλο: 'ΤΙΡΛΙΜΠΙΚ', ενώ στην ΝΕΤ 105,08 fm κάνει τις καθημερινές μεσημεριανές εκπομπές ''Είναι μια ώρα δύσκολη''. Κάνει πρωινές καθημερινές εκπομπές στον ραδιοφωνικό σταθμό «Best 92.6» ,παρουσιάζει μαζί με τον Δημήτρη Μενούνο το τηλεπαιχνίδι- show "WIPE OUT" στον ΑΝΤ1 .. Επιπλέον, προσφέρει τη φωνή του σε πολλές μεταγλωττισμένες σειρές.