Facebook Pixel «Συγγνώμη θα ζητήσω το Σάββατο»...
| 2013-10-30 20:17:00

«Συγγνώμη θα ζητήσω το Σάββατο»...

«Συγγνώμη θα ζητήσω το Σάββατο»...

Καθόλου ικανοποιημένος από τον αποκλεισμό του ΠΑΣ Γιάννινα από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έμεινε ο Σάββας Παντελίδης. Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης απέναντι στον Αιγιανιακό, τόνισε πως θα δώσει απαντήσεις στον κόσμο του ΠΑΣ στην προσεχή αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Πλατανιά το ερχόμενο Σάββατο. 

«Σίγουρα δεν είμαι σε διάθεση να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι, σίγουρα ολοκληρώσαμε το πρώτο λάθος που είχαμε κάνει στο πρώτο παιχνίδι. Θεωρώ οτι ακόμη και να παίρναμε την πρόκριση με την εμφάνιση που είχαμε εγώ δεν θα ήμουν ευχαριστημένος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πρέπει να κοιτάξω μπροστά, έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο και πρέπει να το κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε. Εύχομαι στην ομάδα του Αιγινιακού καλή συνέχεια».

Για το αν συμφωνεί οτι ο ΠΑΣ δεν έκανε κάποια κλασική ευκαιρία ενώ ήταν πίσω στο σκορ: «Ναι συμφωνώ».

Για το οτι η ήττα είναι νροπιαστική και ποιός έχει το μεγαλύτερο ευθύνης: «Πάρα πολλοί παίκτες από το παιχνίδι της Κυριακής μέχρι σήμερα δεν εμφανίστηκαν σε καλή κατάσταση. Σίγουρα η ευθύνη βαρύνει πάνω από όλα τον προπονητή, αλλά πολλά παιδιά που στο παιχνίδι της Κυριακής ήταν πολύ καλοί σήμερα...».

Για το οτι ο ΠΑΣ όταν είναι πίσω στο σκορ δεν μπορεί αν το ανατρέψει και αν οφείλεται στις κλειστές άμυνες που αντιμετωπίζει: «Είναι ένα πρόβλημα σοβαρό αυτό, αλλά σήμερα δεν είχαμε πάρα πολλά πράγματα δεν ήταν μόνο αυτό, για αυτό είπα οτι ακόμα και να παίρναμε την πρόκριση θα ήμουν το ίδιο στεναχωρημένος όπως είμαι τώρα. Είναι δίκαιος ο αποκλεισμός με την συνολική εικόνα των δυο παιχνιδιών».

Για το αν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΣ: «Θα τους απαντήσω το Σάββατο εντός, γιατί είχα ζητήσει συγγνώμη στο παιχνίδι της Βέροια που είχα κάνει ένα λάθος. Την συγγνώμη μου θα την πάρουν το Σάββατο».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags