Facebook Pixel T. Nικολογιάννης για το ντέρμπι: Μόνο με την ΦΩΝΗ τους!
| 2013-11-01 16:00:00

T. Nικολογιάννης για το ντέρμπι: Μόνο με την ΦΩΝΗ τους!

T. Nικολογιάννης για το ντέρμπι: Μόνο με την ΦΩΝΗ τους!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για όσους πάνε το Σάββατο στη Λεωφόρο θα πρέπει να καταλάβουν, ότι αν συμβεί κάτι ο μόνος που θα χάσει θα είναι ο Παναθηναϊκός και πρέπει τον θυμό τους να τον μετατρέψουν σε φωνή υπέρ της ομάδας.

Βλέπω μία μεγάλη προσπάθεια, που κάνουν και την τελευταία εβδομάδα και τον τελευταίο μήνα στον Παναθηναϊκό, για να μην συμβεί τίποτα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να κυλήσουν όλα ομαλά. Τελευταίες δηλώσεις έκανε ο Ζέκα και ο Αναστασίου. Και οι δύο είπαν «αφήστε μας να παίξουμε». Για μένα θα πρέπει να καταλάβουν, όσοι πάνε στο γήπεδο, ότι αν συμβεί κάτι ο μόνος που θα χάσει θα είναι ο Παναθηναϊκός. Και στον αγωνιστικό χώρο οι συνεχείς διακοπές δεν κάνουν καλό στην ομάδα του Αναστασίου, που θα θέλει να κυκλοφορήσει την μπάλα , να πιέσει, να απειλήσει. Αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού στην περίπτωση που τιμωρηθεί η Λεωφόρος ο Παναθηναϊκός χάνει την μεγάλη του δύναμη στην φετινή προσπάθεια, που κάνει.

Μα θα μου πει κάποιος, δεν βλέπεις τις προκλήσεις; Την μία ζητάνε από τον Δημόκριτο να έρθει να ελέγξει τις οσμές στα αποδυτήρια , την άλλη βάζουν διαιτητή τον Μάνταλο, που πέρυσι δεν έδωσε ένα πέναλτι στον Πετρόπουλο και χάρισε μία κίτρινη και μία κόκκινη στον Τοροσίδη. Τον διαιτητή, που εμπλέκεται στις συνομιλίες για τα στημένα και αν ακούσει κανείς τι λέγεται για αυτόν θα καταλάβει πολλά…Τις βλέπω τις προκλήσεις και είναι συνεχόμενες.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags