Αναλυτικά:

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο ΠΑΟΚ ζητάει από τους μικρούς φίλους του να σχεδιάσουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη κάρτα! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την επιτυχία του διαγωνισμού ζωγραφικής “ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη”  δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές του δημοτικού, να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να δείξουν μέσα από μια δική τους ζωγραφιά πώς βλέπουν και πώς φαντάζονται τη γιορτή των Χριστουγέννων και την αγαπημένη ομάδα τους!

Ο διαγωνισμός “Χριστούγεννα 2013 και ΠΑΟΚ” θα διαρκέσει για έναν μήνα, ως τις 5 Δεκεμβρίου. Οι 11 καλύτεροι ζωγράφοι, θα προσθέσουν ένα δώρο από το PAOK Megastore κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League απέναντι στον Λεβαδειακό που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 22 Δεκεμβρίου!

Επιπλέον η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει τα καλύτερα σχέδια για να αποστείλει τις δικές της ευχετήριες κάρτες ενόψει των εορτών.

Τις αυθεντικές δημιουργίες των παιδιών μπορείτε να στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], είτε να τις ταχυδρομήσετε προς: “ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54351″.

Στα στοιχεία του ηλεκτρονικού μηνύματος, ή στο πίσω μέρος της αυθεντικής ζωγραφιάς, θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα, το σχολείο του παιδιού κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.