Ο Θεσσαλός τεχνικός τόνισε: «Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με όλους τους  ποδοσφαιριστές μου να δείχνουν  ξεχωριστή διάθεση και όρεξη.

Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με την ομάδα του ΟΦΗ και στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και κυρίως να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας ανεβάσουν στην βαθμολογία.

Περιμένω από τους φιλάθλους μας να έρθουν να ενισχύσουν την ομάδα. Εξάλλου η άποψή μου είναι ότι η δύναμη του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο κόσμος του».

Οπως αναμενόταν ο ΠΑΣ προχώρησε στη λύση του συμβολαίου του γυμναστή Βασίλη Σέγκου, ο οποίος αποτελούσε επιλογή του Σάββα Παντελίδη. Η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966,  ανακοινώνει την κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή φυσικής κατάστασης  Βασίλη Σέγκο

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ευχαριστεί θερμά τον Βασίλη Σέγκο  για την πολύτιμη μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα μας και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά του  και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στην συνέχεια".