Σε ένα κακό ματς που θα ξεχάσουμε γρήγορα, ο ΠΑΟΚ έφυγε με το 0-0 από την έδρα της Μακάμπι Χάιφα και θέλει έναν πόντο στα δύο εναπομείναντα ματς για να προκριθεί στους 32. Η ευκαιρία του Στοχ στο 45` και το δοκάρι του Έζρα στο 67`, μαζί με άλλες μια-δυο φάσεις, ήταν ό,τι είδαμε στον αγώνα, με τον Στέφενς να συμβιβάζεται από ένα σημείο και μετά με το "χ". Κακό αποτέλεσμα δεν είναι, αλλά η εμφάνιση μάλλον έδειχνε πως στον Δικέφαλο σκέφτονταν το "Καραϊσκάκη"...

Πόνεσαν τα μάτια μας...

Κακό ήταν το ξεκίνημα στο ματς και χωρίς ρυθμό, αφού φάση δεν είδαμε, πλην ενός σουτ του Εντλόβου μόλις στο 1`. Ο ΠΑΟΚ είχε εγκλωβιστεί σε ένα αργό τέμπο δίχως να απειλεί, δεν έβρισκε διαδρόμους, ούτε κινδύνευε πάντως. O "Δικέφαλος" δεν είχε κίνηση, δεν είχε νεύρο, ήταν ασύνδετος, έκανε λάθη και το θέαμα στο "Κιριάτ Ελιεζέρ" ήταν άθλιο, με τους Ισραηλινούς να ψάχνουν το γκολ στην κόντρα. Στο 45` ο Νίνης τα έκανε όλα σωστά, έδωσε στον Στοχ, αλλά ο Σαράνοφ έβγαλε με το πόδι το πλασέ του Σλοβάκου! Το ημίχρονο βγήκε με μία (1) τελική και 22 (!) φάουλ!

Ήθελε το μηδέν

Οι Ισραηλινοί μπήκαν κάπως πιο δυνατά στο β`, παίρνοντας το κέντρο, με τον Αμπουχατζίρα που είχε μπει να χάνει την ευκαιρία στο 56` για το 1-0... Ο Στέφενς στο 62` έβαλε τον "Σάλπι" που πήγε κορυφή στο 4-2-3-1 με τον Κλάους πίσω του. Ο Έζρα στο 67` είχε δοκάρι, αφού ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να είναι υποτονικός, με τον αρνητικό Στοχ να γίνεται αλλαγή, με τον Ολίσε να μπαίνει μέσα. Ο Δικέφαλος απάντησε με την ευκαιρία του Αθανασιάδη, με τους παίκτες του να κερδίζουν κάποια μέτρα.

Ο ρυθμός ξανάπεσε και στον ΠΑΟΚ φάνηκε να συμβιβάζονται με το 0-0 και τελικά το πήραν!

ΣΚΟΡΕΡ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σβάιερ (Γερμανία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26' Εζρα, 31' Αμπουκράτ, 34' Γκοζλάν – 36' Κατσικάς, 90+1' Λίνο, 90+2' Σκόνδρας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Σαράνοφ, Φαλάχ, Ταβάτα, Κεϊνάν, Μεσουμάρ, Αμπουκράτ, Μπόκολι, Εζρά, Βερέντ (58' Ράγιος), Εντλόβου (79' Ραϊβάν), Γκοζλάν (46' Αμπουχατζίρα)

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Στοχ (68' Ολίσε), Λούκας (90' Λίνο), Νινής (62' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης