Facebook Pixel Ο Κλοπ είπε το ίδιο πράγμα όπως στους παίκτες του
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-18 15:27:00

Ο Κλοπ είπε το ίδιο πράγμα όπως και στην ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Ο Κλοπ είπε το ίδιο πράγμα όπως και στην ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

Ο προπονητής της Λίβερπουλ κάλεσε τους παίκτες του να προσπαθήσουν να γυρίσουν το σκορ κόντρα στην Αταλάντα, αλλά αν αποτύχουν, να το κάνουν με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, κάλεσε τους παίκτες του να προσπαθήσουν να γυρίσουν το σκορ κόντρα στην Αταλάντα, αλλά αν αποτύχουν, να το κάνουν με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο Γερμανός τεχνικός χρησιμοποίησε τα ίδια λόγια πριν από τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα τον Μάιο του 2019, όταν η Λίβερπουλ κέρδισε 4-0 στο Άνφιλντ, έχοντας προηγουμένως χάσει με 3-0 στο Καμπ Νου.

«Θυμάμαι τότε είχα πει ότι αν αποτύχουμε, ας το κάνουμε με τον πιο όμορφο τρόπο. Τώρα βλέπω τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να παίξουμε καλά. Αν παίξουμε καλά, έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Τότε θα δούμε. Μετά το πρώτο παιχνίδι είπα ότι και οι οπαδοί της Λίβερπουλ και της Αταλάντα νόμιζαν ότι είχε τελειώσει. Τώρα, μια εβδομάδα μετά, δεν νομίζω ότι όλοι πιστεύουν ότι τα πράγματα έχουν διευθετηθεί», είπε ο Κλοπ.

«Είναι το αποτέλεσμα, αλλά όχι η απόδοση»

Ωστόσο, ο Γερμανός τόνισε ότι δεν βλέπει ιδιαίτερες ομοιότητες μεταξύ της σημερινής κατάστασης και αυτής με τα προαναφερθέντα ματς με την Μπαρτσελόνα, πέρα ​​από το αποτέλεσμα.

«Ποιες είναι οι ομοιότητες; Ναι, είναι το αποτέλεσμα, αλλά όχι η απόδοση. Παίξαμε στη Βαρκελώνη και παίξαμε εξαιρετικά, αλλά χάσαμε 0-3. Κανείς δεν ήξερε πώς έφτασε σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Τώρα χάσαμε 0-3 εντός έδρας και είμαστε εκτός στο δεύτερο παιχνίδι, που είναι πολύ διαφορετικό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags