Αν, όπως πληροφορήθηκα, η ιδέα ήταν του Μίτσελ, μπράβο στον μάγκα. Μπορεί χθες το βράδυ σαν προπονητής να μην του «έπιασε» τίποτα, αλλά χαλάλι του αφού ο Ρομπέρτο τα έπιανε όλα. Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ.

Μια αθλητική εφημερίδα στην Πορτογαλία κυκλοφόρησε χθες με φωτογραφία του Ρομπέρτο, δείχνοντάς τον ως τον αδύναμο κρίκο του Ολυμπιακού. Ελπίζω ο δαιμόνιος αρχισυντάκτης που το σκέφτηκε να μην πνιγεί καταπίνοντας το χαρτί της εκτύπωσης...

Το ματς δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Οι Λουζιτανοί έπαιξαν τον Ολυμπιακό σαν τη γάτα με το ποντίκι. Λες και ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε στο γήπεδο, εξαιρουμένου του τερματοφύλακα.

Τέτοια κατηφόρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχαμε να δούμε από το καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο με τη Μέταλιστ.

Ο Μίτσελ ατύχησε στην επιλογή του Γιαταμπαρέ, αλλά η ομάδα στο σύνολό της δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και να βγει απειλητικά στην επίθεση. Ευτυχώς, με την είσοδο του Ντινγκά και τη μετατόπιση του Μανιάτη δεξιά κάπως κόπασε η αφόρητη πίεση.

Ένα λάθος έκανε στην άμυνά της η Μπενφίκα και ο Μανωλάς την τιμώρησε αυστηρά. Μπράβο στον νεαρό που έκανε συνολικά μια εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το ένα πόδι στους «16», αλλά χρειάζεται προσοχή. Το «Χ» που πήρε η Άντερλεχτ στο Παρίσι από την Παρί δείχνει πως αν υποτιμήσεις αντίπαλο σ' αυτό το επίπεδο, το πληρώνεις ακριβά...

Πηγή: SportDay