Ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο 11' με τον Τζάνη (1-0). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι τα έβαλαν με την ατυχία τους και την ξεροκεφαλιά του Εμπόου, ο οποίος έκανε ένα δολοφονικό χτύπημα στο 28' και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη! Έτσι οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έφεραν το ματς στα ίσια με τον Βερπακόφσκις(1-1).

Στο δεύτερο μέρος οι ακρίτες παραλίγο να πάρουν ξανά το προβάδισμα με τον Σόουζα στο 50' αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφου προσέκρουσε στο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Πανθρακικός λύγισε με τον Ρομάνο να κάνει το 2-1 για τον Εργοτέλη.

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν τη νίκη τους με το γκολ του Διαμαντάκου στο 91', με το ματς να λήγει 3-1. Με το τρίποντο ο Εργοτέλης ανέβηκε στην 6η θέση (17 βαθμούς), ξεπερνώντας τον Πανθρακικό που βρίσκεται (με 14 βαθμούς) στην 7η θέση.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Κοιλιάρας, Καρντόζο, Βερμπακόφσκις, Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης, Κάσες, Έμποου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Ρομέου, Λαδάκης, Ιγκόρ