Facebook Pixel Πού ήσουν όταν έφερναν τα λιμά του Παναθηναϊκού;
| 2013-11-11 11:00:00

Πού ήσουν όταν έφερναν τα λιμά του Παναθηναϊκού;

Πού ήσουν όταν έφερναν τα λιμά του Παναθηναϊκού;

Φοβερή ανάλυση Αλέφαντου στον sportdog για το ντέρμπι, άγριο πέσιμο στον Στέφενς! Ποιος αλάλιασε ποιον, ο ...περπατιστός και ο "παππούς"! Τι λέει για ΠΑΟ, Άρη, Ρονάλντο.

Με έβριζαν διάφοροι ΠΑΟΚτσήδες στη στήλη που αρνούνταν να δουν την αλήθεια για την ομάδα τους. Η αλήθεια που τους έλεγα ότι έχουν αργοκαρούτα ομάδα, αργή ομάδα, και ότι ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα το έχει πάρει από το τέλος Αυγούστου. Από τότε είδα τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και είπα "ξεχάστε το πρωτάθλημα".

Πάμε να αναλύσω τώρα τον αγώνα γιατί άκουσα στο ραδιόφωνο πολλές μαλ…ίες. Ο Ολυμπιακός στο α΄ ημίχρονο δεν ήταν καλός, η τακτική με αυτούς τους δύο κόφτες στα χαφ και μπροστά τον Σαβιόλα με τον Μήτρογλου είναι αυτή η τακτική που πάντα λέω ότι δεν μου αρέσει στον Ολυμπιακό. Διότι δεν πάω τον Σαβιόλα, δεν υπάρχει μεγάλος παίκτης πλέον με το όνομα Σαβιόλα, και γιατί θεωρώ ότι αυτά τα δύο χαφ Σάμαρης και Μανιάτης δεν είναι για να παίζουν μαζί στον Ολυμπιακό. Θέλει μία χαφάρα ο Ολυμπιακός με μεταγραφική ενίσχυση. Να είναι οργανωτής, κουμανταδόρος και γρήγορος. Θα απογειώσει τον Ολυμπιακό. Τώρα με τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ άμα περάσει ο Ολυμπιακός- που θα περάσει- πρέπει να αποκτηθεί μία χαφάρα τέτοια.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν στο α΄ ημίχρονο δεν έβγαζε φάσεις, βλέπαμε μια βερσιόν αλά Μπενφίκα και αλά Λεωφόρο, χωρίς όμως να μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ. Θα τα εξηγήσω τα προβλήματα του ΠΑΟΚ πιο μετά. Ευτυχώς ήταν ο Κάμπελ καταπληκτικός σε όλο το 90λεπτο, έβγαλε την ασίστ στον χαρισματικό γκολτζή Μήτρογλου που έκανε κίνηση φονιά-σέντερ φορ και κάρφωσε το 1-0.

Ο Κάμπελ τον αλάλιασε τον Λίνο, ήταν για να τον λυπάσαι ο 37χρονος. Λες και στον πάγκο δεν υπήρχε προπονητής να τον λυτρώσει, να του έχει έτοιμη εναλλακτική λύση, ή να του δίνει βοήθειες. Τι στήσιμο ήταν αυτό από τον Στέφενς, έτσι πας να παίξεις τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη; Με τον Λίνο να βλέπεις από την αρχή ότι τον αλαλιάζει ο γρήγορος Κάμπελ, και μπροστά του να έχει τον Στοχ που δεν βοηθάει;

Στο β΄ ημίχρονο είδαμε για ένα 30λεπτο ωραία μπάλα από τον Ολυμπιακό διότι έφυγε ο Σαβιόλα και μπήκε ο Ντομίνγκες, άρχισε η ομάδα να πατάει την μπάλα κάτω και να ανεβαίνει, και ειδικά η αλλαγή του Μίτσελ με τον Μπονγκ μου άρεσε πολύ, πέρασε τον Χολέμπας μπροστά και όταν βγήκε και ο Μήτρογλου είδαμε έναν Ολυμπιακό ταχύτατο, πανδαισία γινόταν μπροστά, ανέδειξε την αργότητα του ΠΑΟΚ!

Έβλεπες μια γραμμή μπροστά με γρήγορους που δεν μπορούσαν να τους παρακολουθήσουν οι αργοί ΠΑΟΚτσήδες, Χολέμπας μπροστά, Κάμπελ μπροστά, Φουστέρ μπροστά, και ο μπαλαδόρος Ντομίνγκες πίσω τους!

Πού πας ρε Σαββίδη με τα λιμά του Παναθηναϊκού, από το καλοκαίρι σου τα έλεγα, πού πας με τον Τζιόλη, τους είδα και από κοντά στο Καραϊσκάκη, ο Τζιόλης περπατάει! Ο Κατσουράνης πίσω είναι έξυπνος αλλά είναι αργός και μαζί με τον αργό τον Κατσικά, πώς να προλάβουν να δώσουν βοήθειες στον Λίνο που τον αλάλιαζε ο Κάμπελ και μετά στον Σκόνδρα που τον αλάλιαζε ο Χολέμπας.

Είδα τραγικά πράγματα από τον ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε με τον Αθανασιάδη πίσω από τον Σαλπιγγίδη, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ο Μανωλάς καθάριζε με την ταχύτητά του τον Σαλπιγγίδη, εκπληκτικός ο Μανωλάς, τον προλάβαινε, ο δε Αθανασιάδης ο αργός, ο άτεχνος, που δεν μπορεί να κάνει μία ντρίμπλα, δεν έχει πνευμόνια, δεν είναι για να παίξει το σύρτη μεταξύ επίθεσης και κέντρου. Δεν γίνονται αυτά.

Λες και δεν υπήρχε προπονητής στον ΠΑΟΚ. Μόνο και μόνο που παρακολουθούσε σ΄ όλο τον αγώνα από την αρχή τον Κάμπελ να κάνει τα πάντα για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτός να αφήνει έρμαιο τον Λίνο, είναι για να του βγάλει αεροπορικά εισιτήρια ο Σαββίδης και να τον στείλει… Και τι αλλαγές έκανε. Ο Βούκιτς που μπήκε στη θέση του Σαλπιγγίδη ήταν τραγικός, την μπάλα δεν ακούμπησε! Σαν …παππούς ήταν.

Άσε δε τον Νίνη που τον έβαλε στη θέση του Λαζάρ. Εκεί έγινε το έλα να δεις, εκεί μπήκε ο Ολυμπιακός με την μπάλα στα δίχτυα! Ο Νίνης σαν κόφτης στον άξονα; Ο βαδιστής Νίνης; Το είχα ξαναπεί από την πρώτη φορά που το είχε κάνει, δίδυμο χαφ στον άξονα Νίνης με Τζιόλη είναι …να πέσεις κάτω! Εκεί έγινε ο Ολυμπιακός κυρίαρχος του ματς, γινόταν όλο και πιο γρήγορος ο Ολυμπιακός με τις αλλαγές του Μίτσελ, ενώ ο ΠΑΟΚ γινόταν όλο και πιο …περπατιστός! Και έγινε της κακομοίρας.

Ήταν ο τραγικότερος ΠΑΟΚ που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στο Καραϊσκάκη. Οι γραμμές του απείχαν 25 μέτρα η μία από την άλλη, ρεμπέτ ασκέρι από ένα σημείο και μετά, γελοία κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλύτερος, γρήγορος και δυνατός ο Παναθηναϊκός, όχι περπατιστός σαν τον ΠΑΟΚ.

Και έκανε δηλώσεις ο Στέφενς ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ποιότητα. Το ξέραμε αυτό και πριν το ματς. Εσύ τι έκανες, τι ομάδα παρουσίασες, τι τακτική για να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό; Σαν πρόβατο επί σφαγή κατέβασες τον ΠΑΟΚ.

Και τις μεταγραφές ποιος τις ελέγχει, δεν έχεις ευθύνη ως προπονητής; Πού ήσουν όταν σου έφερναν τους Τζιόληδες, πού ήσουν όταν σου έφερναν τα λιμά του Παναθηναϊκού; Πού ήσουν όταν γέμιζε αργούς παίκτες ο ΠΑΟΚ; Τα έλεγα στη στήλη από το καλοκαίρι.

Άρη-Παναθηναϊκό είδα, πολύ καλύτερος ο Παναθηναϊκός από πέρσι, γρήγορος, συνέχισε την καλή απόδοση που είχε στο ματς της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό, του βγήκε και ο Κλωναρίδης που έκανε δύο πολύ ωραία γκολ. Έβαλε και καλύτερα κορμιά μέσα. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα το παιδί ο Μαρινάκης που όταν γύρισε η γλώσσα του, λαχταρήσαμε, θα ήταν θρήνος άμα δεν συνερχόταν.

Στον Άρη έχουν εγκληματήσει που δεν δώσανε την ευκαιρία στον Σούλη Παπαδόπουλο να συνεχίσει, αυτός που τους έσωσε πέρσι. Και ο Σκόρδας άμα έμενε, αντί για τον Ηλιάδη, πιστεύω ότι θα έφτιαχνε καλύτερη ομάδα, διότι έχει την εμπειρία. Έχουν αποτύχει με τους προπονητές, κι αυτός ο προπονητής τώρα είναι πολύ χαμηλών τόνων ο άνθρωπος, δεν ταιριάζουν τέτοιοι χαμηλών τόνων προπονητές σε ομάδες με φλεγόμενο κόσμο όπως είναι ο Άρης.

Ο Σηφάκης έκανε μεγάλο λάθος στον Ατρόμητο και θα ξαναπώ πάλι αυτό που είχα πει μετά το ματς της Εθνικής με τους Σλοβάκους, μην γυρνάτε ρε την μπάλα στους τερματοφύλακες, μπροστά η μπάλα, οι τερματοφύλακες δεν ξέρουν μπάλα!

Ο Ρονάλντο από τότε που τον σχολίασε με γελοίο τρόπο ο σαν μεθυσμένος Μπλάτερ, του βουλώνει συνεχώς το στόμα, κάνει τρομερά πράγματα στο γήπεδο και θα επαναλάβω ότι για εμένα αυτός είναι ο κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη, είναι καλύτερος φέτος από τον Μέσι που ταλαιπωρείται με τραυματισμούς. Και ποιος Ριμπερί, καλός παίκτης ο Ριμπερί, αλλά δεν είναι Ρονάλντο, θα είναι αμαρτία ούτε τώρα να μην πάρει τη χρυσή μπάλα. Πώς φεύγει ο π…στης ο Ρονάλντο, πολυβόλο είναι, ταχυδύναμο. Η Ρεάλ από τη μέση και μπροστά είναι χάρμα ιδέσθαι, ανεβαίνει και ο Μπέιλ, αλλάζουν θέσεις, είναι ωραίο να βλέπεις τα ματς της Ρεάλ. Τρώει όμως αστεία γκολ, δέχεται εύκολα γκολ η άμυνά της.  

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags