Το όνειρο του 21χρονου δεξιού μεσοεπιθετικού από την Κόστα Ρίκα όπως όλα δείχνουν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι πραγματικότητα.

Με ιστορία που συνοδεύει πολλούς παίκτες που προέρχονται από την Κεντρική ή Λατινική Αμερική, ο Κάμπελ ξεκίνησε από χαμηλά και φτωχικά για να φτάσει ψηλά.

Το μέχρι πού αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο, αλλά και μόνο το ότι ανήκει στην Αρσεναλ αποτελεί ένα καλό διαβατήριο για το ποδοσφαιρικό του αύριο, αλλά και τον αποζημιώνει για την αθλητική υποτροφία που είχε χάσει όταν έκανε πριν από καμιά δεκαριά χρόνια τα πρώτα του βήματα. Οπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, ασχολείται με τη μουσική και στον ελεύθερο χρόνο του θα ήθελε να κάνει τον dj, ενώ παράλληλα σπουδάζει οικονομικά.

Χθες το Καραϊσκάκη χόρεψε στους δικούς του ρυθμούς, όπως και όλη η άμυνα του ΠΑΟΚ, για έναν παίκτη που όπως λένε στην Κόστα Ρίκα έχει το χάρισμα της ντρίμπλας. Η εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον «δικέφαλο» ήταν η καλύτερή του μέχρι στιγμής με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το γκολ που πέτυχε πεσμένος στο 80' η επιβράβευση της δική του προσπάθειας αλλά και το κερασάκι σε μια εξαιρετική βραδιά.

Ο Κοσταρικανός γνώρισε την αποθέωση, βγήκε MVP, χειροκροτήθηκε ακόμα και από τους αντιπάλους του και ίσως περιμένει κι αυτός να του κάνει το τραπέζι ο Μίτσελ, όπως θα το κάνει και στον Ρομπέρτο για την εμφάνιση της περασμένης Τρίτης.

Τα «όνειρα της ντρίμπλας» ήταν ο τίτλος του άρθρου στο 24horasvividas και πλέον για τον Κάμπελ γίνονται πραγματικότητα. Δεν είναι ένα «άστεγο ταλέντο» (έτσι λέγονται στην Κόστα Ρίκα τουρνουά που παίρνουν μέρος πιτσιρίκια για να τα δουν ομάδες), αλλά ένας παίκτης που το μέλλον του ανήκει.

Αν και προέρχεται από μια χώρα που δεν έχει στρατό, ο Κάμπελ αισθάνθηκε χθες στρατηγός που οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια σπουδαία νίκη.

Πηγή: Goal