Facebook Pixel Το φαβορί, ο Μαρικά και τα... μεγάλα λάθη!
| 2013-11-13 01:09:00

Το φαβορί, ο Μαρικά και τα... μεγάλα λάθη!

Το φαβορί, ο Μαρικά και τα... μεγάλα λάθη!

Λίγο πριν τον Τελικό και ένας... μάγος της μπάλας σκανάρει το ματς. Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν μιλά στο gazzetta.gr για τους διψασμένους Ρουμάνους, αλλά και τα λάθη του παρελθόντος.

Ο Σανμαρτεάν μιλά στο gazzetta.gr για τον πρώτο τελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», δίνει στον Σάντος... συμβουλές, αν και υποκλίνεται στην αξία του. Τι λέει για Μαρικά, Μπουρτσεάνου, Σαμαρά, αλλά και τι θα άλλαζε αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω και φορούσα ξανά τα πράσινα

Τελικός την Παρασκευή και οι Ρουμάνοι έρχονται ως... φαβορί. Πως το δικαιολογείς;
«Η πρόκριση στα μπαράζ, η δίψα για παρουσία σε μια τεράστια διοργάνωση, αλλά και η ποιότητά που υπάρχει στην ομάδα δικαιολογούν τον ενθουσιασμό θα έλεγα, αφού σε τέτοια ματς, τα προγνωστικά δεν έχουν καμία σιγουριά. Εγώ μπορώ να πω μόνο στους συμπατριώτες μου πως η αποστολή είναι δύσκολη, πολύ δύσκολη...»

Τι μεταφέρεις εσύ στους συμπατριώτες σου για την Ελλάδα;
«Εξαιρετική ομάδα, εξάλλου από το 2004 και έπειτα έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Πολύ δυνατή ομάδα, η έδρα τη βοηθά πολύ και η πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο έχει παίξει σημαντικό ρόλο. Εχει εμπειρία, παίκτες που πλέον έχουν και εμπειρία από το εξωτερικό, αλλά και ποδοσφαιριστές όπως ο Μήτρογλου που κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ελλάδα. Εγώ ξεχωρίζω τον Σαμαρά και τον Σαλπιγγίδη και ειδικά αυτούς πρέπει να τους προσέξουν πολύ. Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση ο πρώτος, ταχύτατος ο δεύτερος. Μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα...»

Διάβασε περισσότερα στο: Το φαβορί, ο Μαρικά και τα... μεγάλα λάθη! | gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags