Από σαράντα κύματα έχει περάσει η σχέση του Ρούμπεν Πουλίδο με τον ΑΡΗ στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ήταν η μία από τις τρεις μεταγραφές που μπορούσε να κάνει πέρσι το καλοκαίρι η ομάδα χωρίς περιορισμούς. Τότε μάλιστα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Η επέκταση του συμβολαίου

Το συμβόλαιο αυτό ήρθε να αμφισβητήσει ο ίδιος φέτος, ζητώντας αύξηση αποδοχών από τη νέα διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών κράτησαν περίπου ένα 20ήμερο. Στις αρχές Ιουλίου επιτεύχθηκε συμφωνία η οποία δεν προέβλεπε μόνο αναπροσαρμογή των οικονομικών δεδομένων μέσω μπόνους αλλά και επέκταση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο (λήγει το καλοκαίρι του 2015).

«Ο πρόεδρος αξιολόγησε τις δυνατότητές μου», δήλωσε περιχαρής τότε ο Ισπανός αμυντικός, στον οποίο η αλήθεια είναι ότι ο ΑΡΗΣ πόνταρε και ποντάρει πολλά.

Οι αβάσιμες κατηγορίες μετά τον Παναιτωλικό

Το πρωτάθλημα όμως δεν ξεκίνησε καλά για τον ίδιο. Οι μέτριες εμφανίσεις του και τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας τον έβαλαν στο στόχαστρο κάποιων, που ανακάλυψαν ακόμα και χειρονομία του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πήρε θέση δημοσίως μέσω δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, στην οποία αρνούνταν τα όσα του προσάπτονταν από μερίδα του Τύπου και προκαλούσε μάλιστα να προσφέρει όλο το ποσό του συμβολαίου του σε όποιον εμφανίσει βίντεο που να αποδεικνύει ότι μπαίνοντας στη φυσούνα πέταξε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η παραίτηση από αρχηγός

Το περιβραχιόνιο το βρήκαμε ξανά μπροστά μας λίγες μέρες πριν. Ο Πουλίδο, προερχόμενος από μία κακή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, δέχτηκε και πάλι έντονη κριτική για τα ατομικά του λάθη, που στοίχισαν τα δύο γκολ. Ο Ισπανός προφασιζόμενος την έλλειψη διερμηνέα που τον εμποδίζει να επικοινωνήσει όπως θα ήθελε με τους συμπαίκτες του, ζήτησε να παραιτηθεί από την τριάδα των αρχηγών, αίτημα που έγινε δεκτό από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Ο Πουλίδο από την Τετάρτη βρίσκεται στην πατρίδα του με προγραμματισμένη άδεια, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ και σίγουρα η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη αναμένεται με ενδιαφέρον.

Πηγή: allaboutaris.com