Αναφερόμαστε στον Νέτσιντ, ο οποίος ήρθε μετά βαϊων και κλάδων. Πολλοί λέγανε ότι θέλει απλά λίγο χρόνο για να μπορέσει να αρχίσει να προσφέρει. Έβαλε κι ένα, δυο γκολ στην αρχή. Οπότε υπήρξε και κόσμος που ζεστάθηκε μαζί του περιμένοντας κάτι καλό.
Ο Νέτσιντ, όμως, όποτε του έχει δοθεί η ευκαιρία δεν την έχει αρπάξει. Και το πιο απογοητευτικό απ’ όλα είναι ότι δεν δείχνει βελτίωση.
Όσο άνευρος φαινόταν στην αρχή που του έλειπαν παιχνίδια και ήταν επηρεασμένος από τους τραυματισμούς του, άλλο τόσο δείχνει και τώρα που πλησιάζουμε Δεκέμβριο σε λίγο κι έχουν περάσει τόσοι μήνες.
Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ για το γκολ ποντάρει ουσιαστικά μόνο στους Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη. Δεν έχει άλλη βοήθεια.
Δεν είναι λογικό, λοιπόν, να υπάρχει όσο να’ ναι προβληματισμός για τον Νέτσιντ; Δανεικός είναι κι έρχεται και Γενάρης…
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο