Facebook Pixel Γυρίστε με την πρόκριση! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-11-18 12:06:00

Γυρίστε με την πρόκριση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γυρίστε με την πρόκριση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική μας "πετάει" αυτή την ώρα (11.00 π.μ. η αναχώρηση) για Βουκουρέστι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα. Κάτι που φάνηκε και από τις αντιδράσεις της αποστολής στις εκδηλώσεις λατρείας από τον κόσμο πριν από την αναχώρηση στο "Ελ. Βενιζέλος". 

Οι διεθνείς αποδέχτηκαν με χαρά τις εκδηλώσεις λατρείας από τον κόσμο που βρισκόταν στο αεροδρόμιο. Κεντρικό πρόσωπο ο Μήτρογλου ο οποίος δέχτηκε τα συγχαρητήρια από όλον τον κόσμο. Αποθέωση και για τον Γιώργο Σαμαρά ο οποίος φωτογραφήθηκε επίσης με ουκ ολίγους θαυμαστές του.

Στο μεταξύ ο Γιώργος Δώνης που είχε βρεθεί στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο για να δει την οικογένειά του, συναντήθηκε με την ελληνική αποστολή στο αεροδρόμιο και είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Φερνάντο Σάντος. Ο Έλληνας τεχνικός συνεχάρη τον Πορτογάλο για τη νίκη επί της Ρουμανίας την Παρασκευή, λαμβάνοντας μάλιστα απάντηση στα ελληνικά από τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Δώνης ασπάστηκε και συνεχάρη και τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος τον αγκάλιασε και τον ευχαρίστησε. Άλλωστε οι σχέσεις τους είναι άριστες από την κοινή τους θητεία στον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags