Κι αυτός πλέον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας του ΠΑΟΚ ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Να έρθουν δηλαδή, 2-3 ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να αλλάξουν τα δεδομένα και να καταστήσουν την ομάδα πιο ανταγωνιστική στο εσωτερικό και ταυτόχρονα να τη βοηθήσουν και στους «32» του Europa League.
 
Ένας από τους στόχους εμφανίζεται να είναι και ο Πορτογάλος μέσος του Εργοτέλη, ο Πελέ. Σαφέστατα και έχει ξεχωρίσει από την ομάδα του Ηρακλείου, μαζί με τον Μπαντιμπαγκά και τον Μπαμ Μπαμ.
 
Κανείς δεν μπορεί ωστόσο, να πει με σιγουριά ότι θα κάνει τη διαφορά και στον ΠΑΟΚ. Στον Εργοτέλη, σε 11 αγωνιστικές έχει 8 συμμετοχές με μέσο όρο τα 70 λεπτά ανά ματς.
 
Δηλαδή, σε μια ομάδα με λιγότερες υποχρεώσεις από τον ΠΑΟΚ ο Πελέ έχει παίξει συνολικά 554 λεπτά.
 
Από την άλλη δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να δούμε έναν Πελέ έτοιμο για μεγάλα πράγματα, αν και ο ίδιος θεωρήσει ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ευκαιρία που δύσκολα θα του ξαναπαρουσιαστεί στα 27 χρόνια του.
 
Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα όσοι ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα περιμέναμε από την διοίκηση της ομάδας να… βασανιστεί λίγο περισσότερο στην προσπάθειά της να ενισχύσει την ομάδα.
 
Το να πάρει τον Πελέ των 80.000 ευρώ το χρόνο από τον Εργοτέλη είναι μια μάλλον εύκολη αποστολή, για την οποία δεν ρισκάρεις και πολλά.
 
Το δύσκολο είναι να αναζητήσεις μια λύση πιο ακριβή, περισσότερο αξιόπιστη και να έχεις και την πεποίθηση ότι θα σου βγει και «λίρα εκατό».
 
Εκτός κι αν υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί που δεν επιτρέπουν και πολλά ρίσκα τουλάχιστον μέχρι το Μάιο του 2014.
 
Πηγή: pamesports.gr