Facebook Pixel Οι ξενώνες του ΟΑΚΑ πήραν ...σάρκα και οστά!
| 2013-11-19 23:49:00

Οι ξενώνες του ΟΑΚΑ πήραν ...σάρκα και οστά!

Οι ξενώνες του ΟΑΚΑ πήραν ...σάρκα και οστά!

Στο Ολυμπιακό στάδιο φιλοξενούνται από την αρχή της σεζόν κορυφαίοι Ελληνες αθλητές, ύστερα από την πρωτοβουλία της ομοσπονδίας να ανακαινίσει τους ξενώνες.

Συνολικά 14 δωμάτια διαθέτει ο χώρος, στα οποία θα μείνουν περίπου 15 αθλητές. Μικρός αριθμός δωματίων θα αξιοποιηθεί για τη φιλοξενία αθλητών, που θα έρχονται στην Αθήνα για να πάρουν μέρος σε προπονητικά καμπ.

Η ανακαίνιση και ο βασικός εξοπλισμός των δωματίων έγινε με έξοδα της ομοσπονδίας, όμως, ο χώρος δεν θα είχε αποκτήσει την τελική του μορφή, χωρίς την παρέμβαση ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Πρωτοβουλίες ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό και στηρίζουν προσπάθειες ανάλογες σαν κι αυτή που κάνει ο ΣΕΓΑΣ. Η «Βιοιατρική» και ο κ. Σπανός, η «Κλιματεχνική» και ο κ. Μαρίδης και η εταιρεία Κωτσόβολος παραχώρησαν ηλεκτρικές συσκευές. Συγκεκριμένα η «Βιοιατρική» έδωσε 15 ψυγεία, ο Κωτσόβολος πλυντήρια και μία τηλεόραση 41 ιντσών και η «Κλιματεχνική» οχτώ φουρνάκια.
Σπουδαίος σύμμαχος στην προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ είναι και το Υπουργείο Αμυνας, που μέσω του ΑΣΑΕΔ θα αναλάβει τη σίτιση των αθλητών.
Το τυπικό μέρος της συνεργασίας Υπουργείου Αμυνας και ΣΕΓΑΣ έχει ολοκληρωθεί και πλέον απομένει τις επόμενες μέρες η υλοποίηση της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags