Είναι μερικά πράγματα που τα ζεις και πραγματικά απορείς αν πρόκειται για κάτι που συμβαίνει εκείνη την ώρα και έτσι είσαι υποχρεωμένος να το βιώσεις μια και είσαι εκεί τη στιγμή που γίνεται, ή ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν κι όσα ακούς και βλέπεις να συμβαίνουν είναι εικονική πραγματικότητα.

 

Με όσα έζησα στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και όσα διάβασα, άκουσα και είδα και αφορούσαν τον Φερνάντο Σάντος έπειτα από την μεγαλειώδη πρόκριση της Εθνικής μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, πραγματικά μου ήρθε στο μυαλό όσα γράφω παραπάνω. «Ρε μπας και δεν πάω εγώ καλά και όσα γίνονται είναι άλλα απ' αυτά που βλέπω και ακούω;».

 

Βέβαια σύντομα, ούτε λεπτό δεν μου πήρε, συνειδητοποίησα πως εννοείται πως όσα συμβαίνουν είναι αυτό που έπρεπε να περιμένω με βεβαιότητα. Χρόνια τώρα γνωρίζω, έχω εμπεδώσει πιο σωστά, ότι στην Νέα Φιλαδέλφεια είναι περισσότεροι εκείνοι που ΔΕΝ θέλουν την ΑΕΚ από εκείνους που την θέλουν... Γούσταραν και πέτυχαν να την διώξουν δέκα ολόκληρα χρόνια. Και με χαμηλούς τόνους επιχειρούν να συνεχίσουν να την έχουν μακριά απ' την περιοχή τους.

 

Διαβάστε το υπόλοιπο σχόλιο στο gazzetta.gr