Facebook Pixel "Στην ΑΕΚ μου φέρθηκαν σαν να ήμουν σκυλί"! (ΦΩΤΟ)
| 2013-11-25 16:21:00

"Στην ΑΕΚ μου φέρθηκαν σαν να ήμουν σκυλί"! (ΦΩΤΟ)

"Στην ΑΕΚ μου φέρθηκαν σαν να ήμουν σκυλί"! (ΦΩΤΟ)

Ποιος πρώην προπονητής της "Ένωσης" έκανε αυτή τη δήλωση και σχολίασε ότι είναι στεναχωρημένος και δεν πηγαίνει να δει την ομάδα στο γήπεδο;

Ο Βαγγέλης Βλάχος, που σχολίασε σε δηλώσεις του:

Για την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ομάδα: «Αν ο Μελισσανίδης έμπαινε νωρίτερα μπροστά η ΑΕΚ δεν θα έπεφτε ποτέ. Αυτός, μόνο αυτός θα σώσει την ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης ανάγκασε το Κράτος να βοηθήσει για το γήπεδο. Το Κράτος δεν σταμάτησε τότε όσους έπαιζαν παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ. Πρέπει να γίνει το σπίτι της ΑΕΚ».

Για τον τρόπο της αποχώρησής του από την ΑΕΚ: «Για να κάνουν κακό στον Μαύρο, έφαγαν εμένα. Όταν ο Μαύρος ανακάλυψε πράγματα, τότε παρουσίασαν τον Βιντιάδη. Ο Μαύρος μου είχε πει αν θέλω να φύγω. Ο Μαύρος είναι άνδρας. Όσοι έκαναν κακό στην ΑΕΚ πρέπει να πληρώσουν. Αυτοί που έκαναν τα χρέη να πάνε φυλακή. Ο κόσμος ακόμη δεν ξέρει όλη την αλήθεια. Ο κόσμος ζει το όνειρό του τώρα και έτσι πρέπει».

Για το αν πάει στο γήπεδο για να δει την ΑΕΚ: «Είμαι στενοχωρημένος γι' αυτό δεν πάω στο γήπεδο. Δεν μπορώ να την βλέπω εκεί (στη Γ΄ Εθνική).  Δεν έκανα λάθος που ανέλαβα τότε την ΑΕΚ. Ως προπονητής ήταν η χειρότερη στιγμή μου. Δεν ήταν συμπεριφορά ΑΕΚτζήδων προς ΑΕΚτζή. Μου φέρθηκαν σαν σκυλί. Ο άνθρωπος έχει αξιοπρέπεια. Δεν του φέρονται σαν σκυλί. Από τον κόσμο της ΑΕΚ δεν έχω παράπονα. Ο κόσμος ήταν και είναι κάτι το συναρπαστικό. Ο κόσμος μας συμπαραστάθηκε. Θα επιστρέψω στο γήπεδο όταν η ΑΕΚ επιστρέψει στην Σουπερλίγκ».


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags