Facebook Pixel Ο Βίλας Μπόας στα… σχοινιά!
| 2013-11-26 00:34:00

Ο Βίλας Μπόας στα… σχοινιά!

Ο Βίλας Μπόας στα… σχοινιά!

Ο διασυρμός στο «Ετιχαντ» έβαλε στη… γωνία τον Βίλας Μπόας, αφού για πρώτη φορά η διοίκηση της Τότεναμ σκέφτεται ακόμα και την απόλυση!

Βίλας Μπόας σε κίνδυνο; Ο διασυρμός από την Σίτι έφερα μαύρα σύννεφα πάνω από το Λονδίνο και ήδη η διοίκηση της Τότεναμ σκέφτεται το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Πορτογάλου από τον πάγκο. Εξάλλου, οι Λονδρέζοι περίμεναν με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησαν το καλοκαίρι να κάνουν την υπέρβαση.

Η ήττα από τη Σίτι ξύπνησε μνήμες... 1996 όταν η Νιούκασλ την κέρδιζε 7-1 και το 1993 η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 6-0. Η καλύτερη άμυνα της Πρέμιερ με τα έξι γκολ σε 11 ματς γελοιοποιήθηκε από τους παίκτες της Σίτι και ο Βίλας Μπόας δεν είχε πλάνο να αλλάξει την κατάσταση «Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι συνέβη, τα πάντα πήγαν στραβά για μας. Μια από τις καλύτερες άμυνες της χώρας να δεχτεί έξι γκολ... Είναι πολύ σκληρό για να βρω μια εξήγηση» τόνισε ο Πορτογάλος. Η Τότεναμ είναι πλέον 9η, στο -8 από την κορυφή και τα 110 εκατ. λίρες που δαπανήθηκαν δεν δείχνουν να φέρνουν επιτυχίες.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags