Facebook Pixel Αυτοί θα ρίξουν τον Άρη!
| 2013-11-25 20:20:00

Αυτοί θα ρίξουν τον Άρη!

Αυτοί θα ρίξουν τον Άρη!

Τι σημαίνει η απόρριψη της αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99; Από τι κινδυνεύουν οι «κίτρινοι» και ποιοι είναι οι πρώην ποδοσφαιριστές που μπορούν να τον ρίξουν; Διαβάστε στον sportdog!

Τεράστιο πρόβλημα έχει πλέον ο Άρης, μετά την απόρριψη της αίτησης του για υπαγωγή στο άρθρο 99! Πρόκειται πραγματικά για την "Μαύρη Δευτέρα" του συλλόγου, αφού αν έμπαινε στο άρθρο 99 από τα περίπου 30 εκ. χρέη θα γλίτωνε τουλάχιστον το 50%.

Τα νούμερα και μόνο δείχνουν την τεράστια ευκαιρία που έχασαν οι «κίτρινοι» για να γλιτώσουν από το βραχνά των χρεών, ωστόσο τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα και παρότι η διοίκηση ζητά από τον κόσμο ψυχραιμία, η συνέχεια της χρονιάς μπορεί να είναι καταστροφική!

Όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty», στον Άρη δεν βιάζονται και δεν απελπίζονται. Αντίθετα, περιμένουν να καθαρογραφεί η απόφαση για να καταθέσουν αίτηση αναστολής, ώστε να συνεχίσει να ισχύει η προσωρινή διαταγή μη πληρωμής των χρεών.

Και αυτό γιατί αν ο Άρης δεν προστατεύεται από τους πιστωτές του, σε μήνα μήνα το πολύ θα σκάσουν οι υποθέσεις των Τόχα – Γκαρσία, με τους οποίους δεν έχουν έρθει σε διακανονισμό! Γιατί μπορεί οι Θεσσαλονικείς να χρωστάνε σε περίπου 100 (!!) ποδοσφαιριστές, ωστόσο οι πιο δύσκολες περιπτώσεις είναι αυτών των δύο.

Και αυτό γιατί αν γίνουν απαιτητά από τους Τόχα και Γκαρσια τα ποσά που τους χρωστάνε, ο Άρης θα πρέπει να πληρώσει και αφού δεν έχει, θα υποστεί τις κυρώσεις! Τι προβλέπουν αυτές μέχρι να διακανονιστούν; Μη ορισμό αγώνων του Άρη στο πρωτάθλημα και αφαίρεση 3 βαθμών για κάθε ματς!

Αν συμβεί αυτό, τότε οι «κίτρινοι» θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην καταστροφή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags