*** Γενικά ο Μπλαν μόνο συμπαθής δεν μου είναι!

*** Τέσσερις φορές έχει παίξει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ εναντίον του Ολυμπιακού κι ο Ολυμπιακός έχασε και τις τέσσερις!-μάλιστα, ο Γάλλος παλιός σέντερ μπακ είχε σκοράρει κιόλας. Κι άλλες τρεις φορές έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ως προπονητής πια κι έχει τρεις νίκες! Δύο με την Μπορντό και μία με την Παρί Σεν Ζερμέν.

*** Στον δε προπονητή Μπλαν είναι…εκνευριστικό το πώς καταφέρνουν οι ομάδες του και βρίσκουν τόσες λύσεις μέσα από στημένες φάσεις, όταν μέσα στο παιχνίδι κάποια στιγμή μπλοκάρουν, βραχυκυκλώνονται η, τέλος πάντων συμβαίνει αυτό που λέμε, «δεν τους βγαίνει τίποτα».

*** Ο Ολυμπιακός έχει πικρή πείρα από τα κόρνερ και τα φάουλ, στα οποία δουλεύει «μέρα-νύχτα» στις προπονήσεις ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας.

*** Ολυμπιακός-Μπορντό 0-1 με γκολ από φάουλ και κεφαλιά.

*** Μπορντό-Ολυμπιακός 2-1 με το πρώτο γκολ από απευθείας φάουλ.

*** Ολυμπιακός-Παρί 1-4 με τα τρία γκολ στο β΄ ημίχρονο από κόρνερ.

*** Τρία ματς, πέντε γκολ από στημένα, σε σύνολο εφτά!!!

*** Όλα αυτά αρκούν φαντάζομαι για να πάρουν τα μέτρα τους ο Μίτσελ κι οι ποδοσφαιριστές. Όσο κι αν φαίνεται «κάπως», κόντρα σε ομάδα του Μπλαν δεν πρέπει απλά να έχεις ψηλή ενδεκάδα και παίκτες συγκεντρωμένους 100% στα στημένα-πρέπει να προσέχεις σε αυτές τις περιπτώσεις ακόμη και να μην κάνεις αχρείαστα φάουλ και να μην δίνεις τζάμπα κόρνερ.

*** Στο πρώτο ματς όλοι σταθήκαμε στο πως ο Σάμαρης έχασε τον Μότα στα δύο κρίσιμα κόρνερ. Αλλά το λάθος είχε ξεκινήσει από αλλού-από απαράδεκτα διωξίματα της μπάλας σε κόρνερ από Μετζανί και Μπονγκ.

Πηγή: SportFM.gr