Το Promescent*, το οποίο αντιμετωπίζει την πρόωρη εκσπερμάτωση, είναι ένα σπρέι που έχει πάρει ήδη έγκριση από τον αμερικάνικο οργανισμό φαρμάκων και όπως λέγεται είναι μια επαναστατική θεραπεία για την πάθηση που επηρεάζει έναν στους τρεις άντρες σε κάποια στιγμή στη ζωή τους.

*Το Promescent έχει ως βάση τη λιδοκαΐνη, μία ουσία για τον πόνο, η οποία μειώνει την ευαισθησία ενός ανθρώπου ώστε να μπορεί να αντέξει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο σεξ.

Τεστάροντας το σπρέι…

Οταν πρωτοκυκλοφόρησε το Promescent ένας δημοσιογράφος του New York Magazine αποφάσισε να τεστάρει το… αναισθητικό του πέους όπως το χαρακτήρισε. Αρχικά ψέκασε με αυτό τα χέρια του και ένιωσε ότι ύστερα από λίγα λεπτά άρχισαν να μυρμηγκιάζουν.

Επειδή όμως άλλο η παλάμη και άλλο το πέος, ο τύπος αποφάσισε να κάνει τη δοκιμή στο όργανό του. Ψέκασε το πέος του δέκα φορές (το πολύ μέχρι 11 λένε οι οδηγίες) και ξεκίνησε να αυνανίζεται. Οπως έγραψε ο ίδιος ήταν αδύνατο να τελειώσει… Το προσπάθησε για περίπου μισή ώρα. Ομως λίγο το άγχος της δοκιμής, λίγο το ότι χρησιμοποίησε ισχυρή δόση, το όργανό του δεν μπορούσε να λειτουργήσει.

Την επόμενη μέρα αποφάσισε να δοκιμάσει το σπρέι ψεκάζοντας το πέος του τρεις φορές. Αυτή τη φορά κατάφερε να εκσπερματώσει ύστερα από έντεκα λεπτά, αλλά και πάλι δεν το ευχαριστήθηκε…

Αφού τέσταρε το σπρέι με τον εαυτό του (δηλαδή με τη χούφτα του), αποφάσισε να το δοκιμάσει και στο κανονικό σεξ (με γυναίκα). Με τη νέα του γκόμενα ήταν μαζί για τρεις εβδομάδες, όταν της είπε ότι ήθελε να ψεκαστεί με το Promescent πριν το κάνουν για να δει πως λειτουργεί. Οταν βρέθηκαν στο κρεβάτι είχε λίγο άγχος και ίσως γι αυτό τελείωσε κάπως νωρίτερα από ό,τι συνήθιζε.

Ομως ο τύπος δεν το έβαλε κάτω. Για να είναι σίγουρος για την απόδοση του φαρμάκου, αποφάσισε να το τεστάρει και δεύτερη φορά. Ψέκασε το πέος του σαν να έβαζε αποσμητικό και ξεκίνησε να το κάνει. Οπως έγραψε η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτη γιατί ήταν το πιο εγκεφαλικό σεξ που είχε κάνει ποτέ, καθώς είχε αναισθητοποιήσει το πέος του…

Ο δημοσιογράφος ο οποίος να σημειώσουμε ότι δεν είχε θέμα με την πρόωρη εκσπερμάτιση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το μυστικό για να λειτουργήσει καλά το φάρμακο σε οποιόν έχει πρόβλημα είναι η δοσολογία. Το ίδιο πράγμα είπαν και όσοι σχολίασαν το άρθρο του, γράφοντας ότι ύστερα από μερικές δοκιμές κατέληξαν στο πόσες φόρες θα έπρεπε να ψεκαστούν για να διαρκεί το σεξ περισσότερο.

Πολλά τα λεφτά…

Εκτός από το Promescent, πρόκειται να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά ένα ανταγωνιστικό προϊόν, το Tempe, που κατασκευάστηκε από τον Dr Mike Wyllie, δημιουργό του Viagra.

Μέχρι τώρα, τα φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία έφεραν τεράστια κέρδη στις φαρμακευτικές εταιρείες και αναμένεται το σπρέι αυτό να γεμίσει τα ταμεία της Absorption Pharmaceuticals. Φέτος, πιστεύεται ότι οι πωλήσεις του φαρμάκου θα φτάσουν τα 1.500.000 δολάρια και ότι το επόμενο έτος, θα εκτοξευτούν στα 4 εκατ. δολάρια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Absorption Pharmaceuticals, Jeff Abraham, πιστεύει ότι η αγορά για την πρόωρη εκσπερμάτιση είναι μεγαλύτερη από εκείνη για τη στυτική δυσλειτουργία και πρόσφατα απέρριψε μια προσφορά ύψους 30 εκατ. δολαρίων για την εταιρεία του, πιστεύοντας ότι σύντομα θα αξίζει πολύ περισσότερο .

Ο John Dean, ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της Βρετανίας στην ανδρολογία και πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής, δήλωσε: « Αν και η πρόωρη εκσπερμάτωση δεν είναι μια απειλητική κατάσταση για τη ζωή, οι συνέπειές της μπορεί να είναι σοβαρές, καθώς αποτελεί χρόνιο πρόβλημα που επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις συντρόφους τους».

Πηγή: 69magazine