Facebook Pixel Δεν τους θέλει ο Μήτρογλου, γελάνε στο Λιμάνι!
| 2013-11-27 14:30:00

Δεν τους θέλει ο Μήτρογλου, γελάνε στο Λιμάνι!

Δεν τους θέλει ο Μήτρογλου, γελάνε στο Λιμάνι!

Ποια ομάδα ενδιαφέρεται για τον Μήτρογλου, αλλά αυτός δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί; Τι λέγανε ειρωνικά από τον Πειραιά; Ο σκύλος έχει το αποκλειστικό θέμα!

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν, έκαναν την εμφάνισή τους και πάλι τα σενάρια για πιθανή μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου. Τα τελευταία δημοσιεύματα ήρθαν από την Τουρκία και κάνουν λόγο για μεγάλη πρόταση της Μπεσίκτας στον Πειραιά για τον Έλληνα επιθετικό.

Πληροφορίες, πάντως, που δεν επιβεβαιώνονται από το Λιμάνι, όπου λίγο έλειψε μάλιστα να βάλουν και τα γέλια! Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", αξιωματούχος της ομάδας μόλις ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο σενάριο, σχολίασε με νόημα από το Παρίσι πως ..."αυτοί δεν έδιναν δύο εκατομμύρια για τον Χολέμπας και θα αγοράσουν τώρα τον Μήτρογλου;"! 

Βέβαια και να έρθει αυτή η ...τρελή πρόταση των Τούρκων, θεωρούμε πως είναι σχεδόν αδύνατον ο Έλληνας άσος να δεχθεί να συζητήσει μαζί τους, ειδικά μετά τα όσα έχει κάνει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο "Μητρογκόλ"δεν σταματά να βάζει γκολ και ανεβάζει την τιμή του, ενώ στόχος του είναι η μεταγραφή στο εξωτερικό, αλλά μόνο σε μεγάλη ομάδα.

Δεν γίνεται δηλαδή να σε αποθεώνει ο Αρσέν Βενγκέρ και να παροτρύνει όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης να ασχοληθούν μαζί σου και εσύ να συζητάς με την Μπεσίκτας! Απλά δεν γίνεται...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags