Όχι μία, αλλά δυο φορές μέσα σε μισή ώρα, ο Κάσες έκανε... γιο-γιο την άμυνα του Άρη με τη νύφη να πληρώνει ο Πουλίδο που έγινε αλλαγή στο 37`... Στο ενδιάμεσο είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Μανιάς, ενώ το 2-2 έγραψε ο Τουμάνης που ήταν από τους καλύτερους των γηπεδούχων και δυστυχώς έγινε αναγκαστική αλλαγή καθώς τραυματίστηκε. Το τελικό 2-2 βέβαια δεν είναι καλό αποτέλεσμα για τον Άρη, ο οποίος δεν έχει ακόμα νίκη στην έδρα του, παραμένοντας σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Ψυχρολουσία...

Νωρίς-νωρίς μόλις στο 6` ο Κάσες βγήκε στην κόντρα πέρασε τέσσερις παίκτες, πλάσαρε τον Διούδη, που δεν μπορούσε να αντιδράσει και 0-1, παγώνοντας το "Κλ.Βικελίδης". Ο Άρης προσπάθησε να πιέσει, κυρίως με πλαγιοκοπήσεις, και στο 23` σε μια σέντρα του Ψυχογιού, ο Αγγελούδης πάσαρε με το κεφάλι στον Μανιά που με σουτ έκανε το 1-1!! Τα... παιδικά λάθη όμως της άμυνας των κίτρινων συνεχίζονταν και έγινε το 1-2 στο 27`... Ο Κάσες πέρασε πέντε (!) παίκτες και έκανε το 1-2, με τον Μιλίνκοβιτς να σηκώνει άρον-άρον τον Κύργια για να αλλάξει τον Πουλίδο στο 37` με τον Ισπανό να αποδοκιμάζεται... Στο 43` η μπάλα βρέθηκε στον Τάτο ο οποίος αντί να σουτάρει, πάσαρε στον Μανιά, αλλά οι αμυντικοί του Πανθρακικού γύρισαν και κάλυψαν!

Αντίδραση!

Οι κίτρινοι μπήκαν με σκοπό να πιέσουν στο β`, με τον Σταυρόπουλο να παίρνει τη θέση του Αγγελούδη. Τάτος στο 47` και Ουντότζι στο 50` δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Σέρεμετ, αλλά στο 62` ο Τσουμάνης ανέβηκε από τα αριστερά και μπήκε στην περιοχή, πήρε την κάθετη από τον Ουντότζι και με σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 2-2! Πλέον ο Άρης είχε και την ψυχολογία στο πλευρό του και πίεζε για το τρίτο γκολ...

Ο καλύτερος παίκτης του Άρη, ο Τσουμάνης έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο 78`, με τον Μαργαρίτη να περνάει στη θέση του, αλλά οι κίτρινοι έδειχναν και σημάδια κόπωσης με αποτέλεσμα να λείπει η καλή τελική ενέργεια. Οι γηπεδούχοι προς το τέλος προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποια σουτ μακρινά, αλλά το τελικό 2-2 δεν άλλαξε.

ΣΚΟΡΕΡ: 23' Μανιάς, 62' Τσουμάνης – 6', 27' Κάσες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32' Οικονομόπουλος, 73' Τσουμάνης – 30' Τζάνης, 84' Ντιόγκο, 90+3' Σέρεμετ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΑΡΗΣ: Διούδης, Οικονομόπουλος, Πουλίδο (38' Κύργιας), Τάτος, Αγγελούδης (57' Σταυρόπουλος), Ουντότζι, Τσουμάνης (78' λ.τρ. Μαργαρίτης), Μανιάς, Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Λαδάκης (79' λ.τρ. Μερίνο), Ιγκόρ, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Κάσες (74' Ζεκίνια), Τζάνης (52' λ.τρ. Εμπόου), Ντιόγκο, Παπαγεωργίου, Ζος, Σαρακατσάνος.