Η Koryts’ka γεννήθηκε το 1987 στην Ουκρανία, μένει μόνιμα στη Νότια Αφρική και εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια ως μοντέλο. Το 2012 φιλοξενήθηκε στις σελίδες του δημοφιλούς «Sports Illustrated South Africa Swimsuit Issue» και έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο.
Η Koryts’ka έχει φωτογραφηθεί και για το αντρικό περιοδικό «FHM» που την έχει συμπεριλάβει στις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο, η Koryts’ka έχει πει ότι ακούει ουκρανική μουσική, οδηγεί ένα κόκκινο cabrio Opel Corsa, οι αγαπημένες της πόλεις είναι το Παρίσι, το Τόκιο και το Κέιπ Τάουν και τρελαίνεται για τα ρούχα των Marc Jacobs, Roberto Cavalli and Michael Kors.
Πηγή: protothema.gr
Η καλλονή από την Ουκρανία! (ΦΩΤΟ)
| 03/12/13 - 18:07
Μια από τις πιο όμορφες Ουκρανέζες καλλονές, η Lera Koryts’ka, φόρεσε ένα λευκό σέξι μπικίνι και πόζαρε στη θάλασσα της Ζανζιβάρης για γνωστό περιοδικό της Νότιας Αφρικής.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο