Αναλυτικά είπε:
Για τον φετινό ΠΑΟΚ:“
Έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα στον φετινό ΠΑΟΚ. Έχουνε μπει χρήματα από έναν άνθρωπο που ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις ενώ παράλληλα υπάρχει και ένας προπονητής που ξέρει πάρα πολύ καλά το άθλημα και είναι ικανός. Ξεπεράστηκε γρήγορα η ήττα με τον Ολυμπιακό και θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα φτιάξει μια πολύ μεγάλη ομάδα τα επόμενα χρόνια άμα υπάρξει υπομονή”.
Για το πόσο σημαντική είναι η πειθαρχία από έναν προπονητή:“Η αυστηρότητα είναι πολύ σημαντική. Ο προπονητής καλά κάνει και αλλάζει τους παίκτες γιατί με αυτό το τρόπο τους κάνει καλύτερους. Μόνο με πειθαρχία μπορεί ένα σύνολο να πρωταγωνιστεί. Ο προπονητής πρέπει να είναι πολύ αυστηρός αλλά και πολύ δίκαιος”.
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά:“Πέρυσι είχε μπει πολύ ψηλά ο πήχης. Ο στόχος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι η δεύτερη θέση. Άμα πάρει το κύπελλο ακόμα καλύτερα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός οικονομικά και έχει μεγάλη υποστήριξη. Με τον καιρό μπορεί να κάνει πολλά. Επιπλέον, πρέπει και οι άλλες ομάδες της πόλης να ορθοποδήσουν”.
Για τις εμφανίσεις του Γλύκου:“Τον Γλύκο δεν τον ξέρω καλά αλλά όσο τον έχω δει είναι πολύ ικανοποιητικός. Επιπλέον, είναι άψογος χαρακτήρας και πιστεύω πως μπορεί να πάει πολύ μπροστά. Δεν προκαλεί εντυπώσεις με κανέναν τρόπο. Ακόμα και η εμφάνιση του είναι εξαιρετικήκαθώς δεν έχει τατουάζ, μακριά μαλλιά η κάτι άλλο που να τραβάει τα βλέμματα. Όσο αναφορά για τις εξόδους δε θεωρώ πως υπάρχει θέμα”.
Για τον Χακόμπο:“Είχα την τύχη να δω τον Χακομπο στο προπονήσεις. Έχει τρομερά αθλητικά και σωματικά προσόντα όμως το παιδί αδικεί τον εαυτό του και έχει κάποιο πρόβλημα. Δημιουργεί θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Φαίνεται πως το παιδί έχει κάποιο θέμα και δε μπορεί να προσαρμοστεί στο σύνολο”.
Για τα απαραίτητα στοιχεία που έχει ένας σύγχρονος τερματοφύλακας:“Σαφώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μπαίνουν πολλά γκολ από στημένα αλλά δεν είναι ευθύνη μόνο του τερματοφύλακα. Στη Αγγλία ποτέ δε βλέπεις τερματοφύλακα να βγαίνει και να πιάνει τη μπάλα. Δείτε τον Μπουφόν, έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων. Έχει μια άμυνα τρομερή η οποία προβλέπει τις φάσεις. Ένας καλός τερματοφύλακας πρέπει να οργανώνει την ομάδα του, να εμπνέει την εμπιστοσύνη των παικτών και να σταματάει τις φάσεις πριν από την γέννηση τους”.