Η προβληματική άμυνα του Παναιτωλικού εκτός από το πρωτάθλημα... χτύπησε και στο Κύπελλο. Ο Ατρόμητος χρειάστηκε μόλις 18΄ λεπτά για να κάνει το 2-0 μέσα στο Αγρίνιο και να βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός γνώριζε την πρώτη του εντός έδρας ήττα.

 

Το σκορ για την ομάδα του Περιστερίου άνοιξε στο 15΄ ο Φάμπιο, όταν του στρώθηκε η μπάλα στην αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων η οποία δεν μπόρεσε να απομακρύνει την κεφαλιά του Λαζαρίδη. Ο Παναιτωλικός πήγε να απαντήσει με την... σέντρα και να ισοφαρίσει σε 1-1, όμως η κεφαλιά του Μπόγιοβιτς δεν βρήκε στόχο για να έρθει στο 18΄ το δεύτερο τέρμα του Ατρομήτου.

Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Καραμάνος με κεφαλιά και από εκεί και πέρα η πιο έμπειρη ομάδα του Γιώργου Παράσχου κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Τα «καναρίνια» πάντως έμειναν και με 10παίκτες στο 82΄, με τον Μπικέι να ρίχνει κάτω τον Ιγκλέσιας και να τον κλοτσάει, θυμίζοντας κάτι από αγώνα πάλης!

Πλέον στη ρεβάνς της 15ης Ιανουαρίου στο Περιστέρι η ομάδα του Μάκη Χάβου θα ψάξει το θαύμα για να πάρει την πρόκριση, με τον Ατρόμητο να έχει την κατάσταση στα χέρια του.