Η Super League αυτό που θα ζητήσει από τις δύο ομάδες είναι να αποσύρουν την προσφυγή τους από τα πολιτικά δικαστήρια και «παραπέμψουν» το θέμα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

Ο Συνεταιρισμός από την πλευρά του δεν προτίθεται να τιμωρήσει τις δύο ομάδες, ωστόσο θα τους επισημάνει, σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, ότι υπάρχει ο κίνδυνος κάποια άλλη ομάδα από τις υπόλοιπες 16 να προσφύγει τα πολιτικά δικαστήρια, ζητώντας την τιμωρία τους.

Υπενθυμίζεται ότι κάτι τέτοιο είχε κάνει και η ΑΕΚ πέρσι, η οποία είχε κάνει προσφυγή κατά του Αρη για την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια προκειμένου να υπαχθεί στο «άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Από την πλευρά τους τα νομικά επιτελεία του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες δεν σκέφτονται την απόσυρση της προσφυγής.

Μάλιστα ο συνήγορος του «Δικεφάλου του Βορρά» Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε τονίσει «Για να φτάσουμε στην κατάθεση της αγωγής έχουμε εξετάσει, αξιολογήσει και εκτιμήσεις όλες τις διαστάσεις και τις παραμέτρους αυτής της υποθέσεως. Πιστεύω ότι καταλήξαμε σε ορθό συμπέρασμα».

Πηγή: soccerplus.gr