Facebook Pixel Πρόκριση με... πόνο η Μπάγερν
| 2013-12-05 00:44:00

Πρόκριση με... πόνο η Μπάγερν

Πρόκριση με... πόνο η Μπάγερν

Ο Ρόμπεν καθάρισε ξανά,  αλλά χτύπησε στο γόνατο (ράμματα) και η Μπάγερν πέρασε 2-0 από την Αουγκσμπουργκ. Μαζί της Βόλφσμπουργκ, Λεβερκούζεν, Αϊντραχτ.

Πριν από το ματς ο Πεπ Γκουαρδιόλα εκδήλωσε την ανησυχία του για το πόσο δύσκολη θεωρούσε την πρόκριση κόντρα στην Αουγκσμπουργκ. Ο Καταλανός τεχνικός εν μέρει δικαιώθηκε, καθώς οι επίσης Βαυαροί αντίπαλοι της ομάδας του αποδείχτηκαν δυσκολοκατάβλητοι. Το φινάλε ωστόσο, βρήκε τη Μπάγερν να επικρατεί με 2-0, να περνάει στα προημιτελικά του Κυπέλλου και να βρίσκεται ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην υπεράσπιση του δικού της τίτλου. Δυστυχώς όμως η νίκη συνοδεύτηκε από μία άσχημη απώλεια.

Ο Ρόμπεν αφού έκανε ξανά τη δουλειά του και άνοιξε το δρόμο στο 4' με διπλή προσπάθεια, χτύπησε 20 λεπτά αργότερα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, τραυματίστηκε στο γόνατο και βρέθηκε να κάνει ράμματα στο νοσοκομείο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν, κράτησαν χάρη στην καλή τους άμυνα, αλλά στο 78' με κοντινή κεφαλιά ο Μίλερ σφράγισε τη νίκη -πρόκριση.

Πέρασε από το Φράιμπουργκ η Λεβερκούζεν
Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ για τις «ασπιρίνες» μόλις στο 27”, με τον Κρουζ να κάνει το 0-1! Το ονειρικό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους βρήκε τον Μπάουμαν να σώζει σε άλλες δύο περιπτώσεις. Σον (3') και Κίσλινγκ (11') δεν τελείωσαν από νωρίς το παιχνίδι. Ο Νταριντά (13') έχασε την πρώτη ευκαιρία για την Φράιπουργκ, πριν ο Γκίντερ φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 19'.

Η συνέχεια βρήκε τον Γκίντερ να έχει δοκάρι και τον Λένο να κάνει απίστευτη απόκρουση για να κρατήσει το 1-1! Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν και τελικά ήρθε ο Τσαν στο 77' να κάνει το 1-2 μετά από ασίστ του Ρόλφες! Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Λεβερκούζεν να φτάνει στη νίκη και να παίρνει την πρόκριση.

Με ανατροπή η Βόλφσμπουργκ
Οι Λύκοι δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι στην Ίνγκολσταντ, όμως στο τέλος τους λύτρωσε ο Όλιτς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά στημένοι και ευτύχισαν να πάρουν το προβάδισμα στο 17' με τον Καϊούμπι. Οι παίκτες του Χέκινγκ είχαν την υπεροχή, όμως αντιμετώπιζαν προβλήματα κυρίως στην τελική πάσα. Έτσι, το σκορ ήταν φυσιολογικά στο 0-1 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Χέκινγκ άλλαξε σύστημα, όμως η πρώτη ευκαιρία χάθηκε για τους φιλοξενούμενους με τον Ρότζερ (56') και στο 67' ήρθε η ισοφάριση. Ο Νάλντο έκανε το σουτ από τα 30 μέτρα, η μπάλα βρήκε στον Ρότζερ και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση στη συνέχεια, όμως έπρεπε να φτάσουμε στο 89' για να κάνει ο Όλιτς το τελικό 2-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags