Facebook Pixel Γεύμα συσπείρωσης στον Πανιώνιο
| 2013-12-06 19:51:00

Γεύμα συσπείρωσης στον Πανιώνιο

Γεύμα συσπείρωσης στον Πανιώνιο

Κλίμα ενωτικό, κλίμα συσπείρωσης επικρατούσε στο γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση του Πανιωνίου στους παίκτες της ομάδας, με τις δύο πλευρές να έρχονται για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό τόσο κοντά.

Τα οικονομικά προβλήματα είναι γνωστά και τεράστια, όμως είναι τεράστια και η «Πανιώνια Οικογένεια», η οποία πρόκειται να στηρίξει τον «Ιστορικό» σ' αυτό το κρίσιμο και δύσκολο σταυροδρόμι.
 
Οι κύριοι Σκούρας, Ζαμάνης, ο γιατρός του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας και ο πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Τσάβαλος μίλησαν στους παίκτες της ομάδας πριν από το γεύμα που έγινε στη Νέα Σμύρνη.
 
Όλοι φρόντισαν να καταστήσουν σαφές πως θα κάνουν ότι περνάει από τα χέρια τους και κυρίως τις τσέπες τους για να βοηθήσουν τον σύλλογο να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες (και) της φετινής σεζόν.
 
Μεταξύ άλλων είπαν στους παίκτες του Πανιωνίου πως κάθε μήνα θα προσπαθούν να μαζεύουν κάποιο χρηματικό ποσό, το οποίο θα καταβάλλεται στους παίκτες προκειμένου να καλύπτονται οι βασικές τους ανάγκες και να μην τίθεται βιοποριστικό πρόβλημα. Χωρίς καμία αμφιβολία δεν πρόκειται για άμεση λύση στο οικονομικό πρόβλημα, αλλά για μια σημαντική ανάσα οξυγόνου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, ο Βασίλης Τσάβαλος ουσιαστικά απολογήθηκε στους παίκτες της ομάδας για την αθέτηση του λόγου του και γι' αυτά που τους είχε πει στην ομιλία που είχε προς αυτούς μετά το φιλικό με το Αιγάλεω.
 
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί και η εξαιρετικά σημαντική ανακοίνωση που έκανε στους παίκτες του Πανιωνίου, ο Χρήστος Δάρας, με τον γιατρό των «κυανέρυθρων» να τους λέει πως για κάθε εκτός έδρας νίκη που θα πετυχαίνουν θα τους δίνει το ποσό των 5.000 ευρώ. Χρήματα που εξυπακούεται ότι θα βγαίνουν από τη τσέπη του Δάρα.
 
Κλείνοντας σε συνομιλία που είχαμε με αρκετούς ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου τους είδαμε για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες να νιώθουν μια σχετική ασφάλεια.
 
Απλά εμείς να τονίσουμε πως αυτό το γεύμα ήταν μια κίνηση ενότητας από τις πολλές που πρέπει να ακολουθήσουν για να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags