Facebook Pixel Νίκησε ο Ολυμπιακός, διαμαρτύρεται η ΑΕΚ
Άλλα Σπορ
| 2013-12-07 19:25:00

Νίκησε ο Ολυμπιακός, διαμαρτύρεται η ΑΕΚ

Νίκησε ο Ολυμπιακός, διαμαρτύρεται η ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο κλειστό του Μίλωνα την ΑΕΚ με 3-1 σετ, αλλά η Ένωση έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για τη φάση στο φινάλε του τρίτου σετ, όταν στο 24-23 υπέρ του Ολυμπιακού, οι φιλοξενούμενοι έκαναν τριπλή(!) παράβαση

Oι «ερυθρόλευκοι» με «χρυσή» αλλαγή τον Κοκκινάκη, με βοήθεια από τον Κουρνέτα και με πρώτο σκόρερ τον Γιορντάνοφ, επικράτησαν με 3-1 σετ (25-22, 21-25, 25-23, 25-16) και έμειναν κοντά στην κορυφή.

Η Ένωση, που δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη στην ιστορία της κόντρα στον Ολυμπιακό σε επίπεδο πρωταθλήματος (σ.σ. τον έχει κερδίσει στο League Cup), έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για τη φάση στο φινάλε του τρίτου σετ, όταν στο 24-23 υπέρ του Ολυμπιακού, οι φιλοξενούμενοι έκαναν τριπλή(!) παράβαση, αλλά οι Γεροθόδωρος-Μουλά δεν είδαν δεν άκουσαν και αντί να γίνει το 24-24, έγινε το 25-23 και το 2-1 στα σετ υπέρ των πρωταθλητών.

Και κάπου εκεί, πρόωρα δηλαδή, τελείωσε ουσιαστικά το ντέρμπι, καθώς η ΑΕΚ δεν «εμφανίστηκε» στο παρκέ στο τέταρτο σετ, όπου ο Ολυμπιακός έκανε... περίπατο και έφτασε στο «τρίποντο». Στα δύο πρώτα σετ, η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη ήταν σχεδόν... τραγική, με πολλά λάθη (κυρίως στο σερβίς) και αδύναμη υποδοχή που οδηγούσε τον Μαρούλη σε βεβιασμένες επιλογές και τους υπόλοιπους σε λάθος επιθέσεις.

Η είσοδος του Κοκκινάκη «ανέβασε» την υποδοχή, ο Κουρνέτας, αν και ανέτοιμος, είχε το «καθαρό» μυαλό και όταν ο Γιορντάνοφ βρήκε τρόπο να ξεπεράσει το «κιτρινόμαυρο» μπλοκ, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα απέναντι σε μια ΑΕΚ που έκανε εξαιρετικό δεύτερο σετ, πιέζοντας στο σερβίς, αλλά δεν είχε πολλές λύσεις στην επίθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags