Facebook Pixel "Στα χέρια μας η πρόκριση"
| 2013-12-08 01:06:00

"Στα χέρια μας η πρόκριση"

"Στα χέρια μας η πρόκριση"

Αισιόδοξος πως η πρόκριση επί της Άντερλεχτ είναι στα χέρια του Ολυμπιακού και πως ο ίδιος και οι συμπάικτες του θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντομίνγκεζ:

«Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε με νίκες, το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι παρόλο που ήμασταν συνηθισμένοι να παίζουμε σκληρά παιχνίδια ήταν σημαντικό να τελειώσουμε με νίκη.

Ευχαριστώ για τον τίτλο του MVP, προσπαθώ να παίζω όλο και καλύτερα και να κάνω πράγματα για την ομάδα μου. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου σήμερα. Νιώθω πολύ καλά και θέλω να συνεχίσω έτσι.

Όλοι οι παίκτες δουλεύουν καλά και όποια στιγμή τους ζητήσει ο προπονητής να προσφέρουν είναι έτοιμοι να το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο. Όλοι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι και διαθέσιμοι.

Η πρώτη προτεραιότητα όταν έρχονται πολλοί νέοι παίκτες είναι να δημιουργηθεί ένα δεμένο γκρουπ με συναδελφικότητα ανάμεσα στους παίκτες. Αυτό έχει πάει καλά και μέρα με τη μέρα η ομάδα γίνεται καλύτερη. Κοιτάζω τα λάθη μου κάθε φορά και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος.

Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό με το άλλο, αλλά εμείς θα αντιμετωπίσουμε αυτό με την Άντερλεχτ με τον ίδιο τρόπο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αφού τα πράγματα είναι στα χέρια μας. Είμαστε ένα βήμα πριν από την πρόκριση και ανυπομονώ να έρθει αυτή η μέρα όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags