Όπως ανέφερε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής, όλα θα ξεκαθαρίσουν πριν την κλήρωση των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δηλαδή τον Φεβρουάριο. Όσον αφορά την κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ, ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ την χαρακτήρισε καλή, μιας και ο όμιλος δεν είναι ούτε εύκολος, αλλά ούτε και δύσκολος.

Αναλυτικά ο Γιώργος Σαρρής τόνισε:

Για την κλήρωση και τις δυνατότητες της Εθνικής: «Νομίζω ότι είναι ένας όμιλος που μπορείς να έρθεις από πρώτος μέχρι τελευταίος. Πιο ισορροπημένος όμιλος δεν υπάρχει. Δεν είναι ούτε πολύ δύσκολος ούτε πολύ εύκολος.

Η Εθνική ομάδα έχει δυνατότητες να περάσει. Η Εθνική ομάδα έχει φτάσει σε ένα επίπεδο να την σέβονται όλοι κι αυτό φαίνεται στις συζητήσεις που γίνονται στην FIFA και την UEFA. Είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και έχει καταφέρει να τη σέβονται όλοι στο εξωτερικό.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε μεγάλη διοργάνωση είναι παρούσα τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει να χάσει τίποτα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Θα πάει κι αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος: «Το θέμα της ανανέωσης του κυρίου Σάντος θα το ξεκαθαρίσουμε πριν την κλήρωση των προκριματικών του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον Φεβρουάριο».