Σε καμπάνια γνωστού ινστιτούτου αισθητικής, αποδίδει τις ημίγυμνες φωτογραφίες των μελών της η Χρυσή Αυγή. Μάλιστα έσπευσε να προσκομίσει και τις φωτογραφίες πριν τη «θεραπεία», προκειμένου να αποδείξει την ειλικρίνεια των ισχυρισμών της.
Όσο για τον υποτιθέμενο ναζιστικό χαιρετισμό, η οργάνωση ισχυρίζεται πως δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά μια κίνηση για να φανούν τα αποτελέσματα της μεθόδου και στην ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης, χωρίς να δημιουργούνται ερεθισμοί.

Όσο για τις φωτογραφίες από τα «δήθεν» στρατιωτικά γυμνάσια με τις κάμψεις, αυτές έγιναν – σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της οργάνωσης - στα πλαίσια της σεξουαλικής αγωγής των μελών, προκειμένου να μάθουν τις σωστές κινήσεις πριν έρθει η ώρα να τις κάνουν παρουσία γυναίκας.

«Τα παπαγαλάκια των καθεστωτικών ΜΜΕ, καλά θα κάνουν πρώτα να χτενίσουν τις αηδιαστικές τρίχες στο δικό τους στήθος, πριν κρίνουν τη Χρυσή Αυγή» καταλήγει η ανακοίνωση της οργάνωσης.

Διευκρινίσεις έδωσε και ο εκπρόσωπος τύπου και δεινός κυνηγός, Ηλίας Κασιδιάρης, σχετικά με το θέμα του «κυνηγετικού» καλάσνικωφ. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, υπάρχει φωτογραφία μόνο από τη σκόπευση και όχι με το θήραμα (όπως κάνουν όλοι οι κυνηγοί), διότι «δεν μπορεί τα αίματα».
Τέλος, με δηλώσεις τους, βουλευτές του κόμματος, επανέρχονται στο θέμα τις στολές της Κου-Κλουξ-Κλαν, λέγοντας ότι είχαν τυλιχτεί με τα σεντόνια, για να βοηθήσουν τις μητέρες τους να τα στεγνώσουν, γιατί δεν είχαν άλλο χώρο για άπλωμα.

Update: Σύμφωνα με νεώτερη μαρτυρία, η αποτρίχωση έγινε, για να μπορέσουν τα μέλη της οργάνωσης, να συμμετάσχουν στο μπαλέτο «Η Λίμνη των Κύκνων», που σκόπευαν να ανεβάσουν στην καλοκαιρινή κατασκήνωση. Ιδού και η φωτογραφική απόδειξη από τις πρόβες! (φώτο K.G)

Πηγή: protagon.gr