Όπως φαίνεται, ο εκνευρισμός της Μισέλ Ομπάμα, δεν περιορίστηκε μόνο στα «μούτρα» και στην αλλαγή θέσης με τον σύζυγό της, εξαιτίας των «σαλιαρισμάτων» του τελευταίου, με την ξανθιά πρωθυπουργό της Δανίας που καθόταν δίπλα του.

Όπως φαίνεται καθαρά, στη φωτογραφία που σαρώνει το διαδίκτυο, ο «ερωτύλος» πλανητάρχης, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, δέχθηκε πολύ πιο συγκεκριμένη απόδειξη της τσατίλας της συζύγου του: Το παπούτσι της στο κεφάλι! Για να μάθει να μην το ξανακάνει...

Η συγκεκριμένη φωτογραφία-σοκ, τραβήχτηκε με το κινητό, από κοντινή απόσταση – πιθανότατα από κάποιον ηγέτη που βρέθηκε κι αυτός στις θέσεις των επισήμων για να τιμήσει τον Νέλσον Μαντέλα. Πάντως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο, με αποτέλεσμα τα «σενάρια» ότι μπορεί να είναι αυτός ο φωτογράφος, να δίνουν και να παίρνουν.

Πολλοί πάντως, τονίζουν την ειρωνία, ότι το επεισόδιο με το συζυγικό ζεύγος, συνέβη κατά την τελετή προς τιμήν του ανθρώπου που αγωνίστηκε για την κατάργηση των διακρίσεων εναντίων των μαύρων. Με αποτέλεσμα, τώρα οι μαύροι σύζυγοι να αντιμετωπίζονται όπως κάθε άλλος σύζυγος, όταν σαλιαρίζουν.

Από τον Λευκό Οίκο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο για την προεδρική συζυγική «τακουνοδικία», αν και ανεπίσημες πηγές, έσπευσαν να εξηγήσουν στον Πλανήτη ότι «δεν είναι αυτό που νομίζει».

Πηγή: protagon.gr