Το βίντεο παρουσιάζει μία νεαρή κοπέλα, η οποία γράφει γράμμα στον σύντροφό της, προκειμένου να του εξηγήσει τους λόγους που θέλει να τον χωρίσει. Ο τύπος είναι φανατικός οπαδός, μπολιασμένος με την ομάδα του. Η... μορφονιά, τον κατηγορεί για ψυχρότητα, απάθεια και έλλειψη ενθουσιασμού και πάθους. Μόνο που ο ήρωας της ιστορίας τα διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία, αλλά τα εκδηλώνει για άλλη... γκόμενα! Την ομάδα του.

Διαβάστε τί του γράφει η κοπελιά:

«Fede, ξέρω είναι άσχημο να σου πω κάποια πράγματα σε αυτό το γράμμα...

Αλλά μεταξύ μας υπάρχει απόσταση.

Δεν μπορώ και δεν θα είμαι με κάποιον, ο οποίος είναι ανίκανος να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Έχω αντιμετωπίσει πολλή απ'την ψυχρότητα σου, της απάθειάς σου και την έλλειψη ενθουσιασμού.

Θέλω κάτι διαφορετικό!

Κάποιον που θα παίρνει ρίσκο για αυτά που νιώθει.

Κάποιον που είναι μαζί μου, σε καλές και κακές στιγμές

Κάποιον που μπορεί να καταπλήξει.

Κοίτα, δεν ανέχομαι τη μηδενική δέσμευση.

Δεν ανέχομαι την έλλειψη πάθους.

Με όλες αυτές οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό μου, συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν κράτησες τις υποσχέσεις σου.

Θέλω να είμαι με κάποιον που θέλει να περνάει καλά, να ξοδεύει ευχάριστα τον χρόνο του, το κατάλαβες;

Θα ήθελα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Αλλά έτσι είσαι!

Μαριάννα».

Όπως καταλαβαίνετε, ο τυπάς έγραψε εντελώς το κορίτσι του και αφιερώνει χρόνο μόνο για την ομάδα. Πάντως στην Ελλάδα έχουν γραφτεί ωραία συνθήματα, τα οποία ταιριάζουν με τη συγκεκριμένη περίσταση. Οι Έλληνες οπαδοί το δηλώνουν ξεκάθαρα, ότι η αγάπη για την ομάδα είναι πάνω από κάθε γυναίκα. «Το σπίτι μου το άφησα, την γκόμενα παράτησα και ήρθα εδώ, για να σου πω, θρύλε μου πόσο σ' αγαπώ», τραγουδούν οι Ολυμπιακοί. «Εσύ, εσύ, της μοίρας μου γραφτό, μου παίρνεις την καρδιά και το μυαλό. Εσύ μου δίνεις λόγο να υπάρχω και μια ζωή την ίδια τρέλα θα 'χω. Δικέφαλε μαζί σου αρρωσταίνω. ΑΕΚάρα μου, το έχασα το τρένο. Ναρκωτικά, γυναίκες και λεφτά. Τί να σου πουν, εσένα όλα αυτά;», φωνάζουν οι ΑΕΚτζήδες. «Θεέ μου για σένα τον τρελόγιατρο, τον επισκέπτομαι συχνά. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω δουλειά, δεν έχω γκόμενα, δεν έχω λεφτά. Άρη, ολέο, ολέο, ολέ. Άρης και δεν είμαι καλά. Άρης και ζημιά στα μυαλά. Ταξιδεύω για σένα, σε όλη τη γή, όπου και να πας, θα 'μαι εκεί...», τονίζουν οι Αρρειανοί.

Η μόνη λύση για τις γυναίκες, είναι λοιπόν να καταλάβουν τους άνδρες. Γιατί παγκοσμίως, το πάθος για το ποδόσφαιρο δεν έχει όρια...

Δείτε το βίντεο που ανάρτησαν οι Ultras World: