Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την κρίσιμη, εντός έδρας, αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Στην προπόνηση της Παρασκευής (13/12) έλειπαν μόνο οι Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι και Μπαντής, με τον Στάικο Βεργέτη να βλέπει πως η ομάδα προχωρά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο πρόγραμμά της και θα παρουσιαστεί πανέτοιμη στον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες.

 

Μοναδικός προβληματισμός είναι ο αντικαταστάτης του Ουσέρο, αφού ο μέσος των Αρκάδων έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο ματς. Οι επιλογές στο χώρο του κέντρου είναι πολλές με τους Σέτι, Ουρτάδο, Γκρατσίνι να παλεύουν για το ποιος θα ξεκινήσει βασικός. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς άπαντες πέρασαν από δοκιμή σε επίσημες αναμετρήσεις και ο κορμός έχει αποφασιστεί.

Η προπόνηση της Παρασκευής (13/12) ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί και πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ. Η θερμοκρασία με το ζόρι έφτανε πάνω από το μηδέν, όμως το κρύο ήταν υποφερτό, καθώς δεν υπήρχε συννεφιά. Η έναρξη βρήκε τους παίκτες σε ασκήσεις με μπάλα και μόλις ζεστάθηκαν για τα καλά, ξεκίνησαν τα τελειώματα, όπου δόθηκε η μεγαλύτερη βάση.

Σέντρες, κεφαλιές, σουτ και στημένες μπάλες είχε το μενού της προτελευταίας προπόνησης για τον Αστέρα που ελπίζει σε επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Πανιώνιο, ώστε να εδραιωθεί στην πεντάδα του πρωταθλήματος. Η επιστροφή του Ντε Μπλάσις, αλλά και του Μπαράλες, δίνουν άλλον αέρα στην ομάδα που, πλέον, διαθέτει όλα της τα όπλα, ετοιμοπόλεμα.

Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (14/12) το μεσημέρι, όπου μετά το τέλος της, θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα, από τον τεχνικό των Αρκάδων, Στάικο Βεργέτη.

Πηγή: arcadiasports.gr