Μια νίκη που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη βάσει ευκαιριών και... δοκαριών εξελίχτηκε σε μια αγχωτική επικράτηση για τον ΟΦΗ, αν και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με τον Παπάζογλου. Όγιος στο 33` και Μπούρμπος στο 61` βρήκαν δοκάρι, ο Λεβαδειακός πλην της φάσης του Μάντζιου δεν απείλησε επιθετικά και έτσι φτάσαμε στο τελικό 1-0.

Δίκαια οι Κρητικοί

Δυνατά ξεκίνησε το ματς, με τις δυο ομάδες στο πρώτο 5λεπτο να έχουν από μια καλή στιγμή, με τον Λυκογιάννη ο Λεβαδειακός και τον Μακρή οι γηπεδούχοι. Το σκορ τελικά άνοιξε στο 7` ο Παπάζογλου με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μιλιάζες. Ο υψηλόσωμος φορ του ΟΦΗ στο 27` πήγε για το ίδιο... κόλπο, αλλά τον σταμάτησε ο Στρατηλάτης, ενώ στο 33` ο Όγιος σημάδεψε το δοκάρι των Βοιωτών με σουτ από την περιοχή!

Πολλές οι ευκαιρίες!

Με το "καλησπέρα" στο β`, ο Μάντζιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, ενώ ο Μπούρμπος στο 61` με μια σέντρα-σουτ σημάδεψε το δοκάρι (δεύτερο για τους γηπεδούχους), χάνοντας την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς. Στο 76` ο Μιλιάζες εκτέλεσε φάουλ από δεξιά με σέντρα και ο Μακρής μόνος στη μικρή περιοχή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από καλή θέση, με τους παίκτες του ΣαΠίντο να ελέγχουν το ματς. Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε με 10, καθώς στο 89` ο Ιωαννίδης με μια αψυχολόγητη κλωτσιά... ξάπλωσε τον Μπανούση, αντικρίζοντας την απευθείας κόκκινη και τον ΟΦΗ στο τέλος να παίρνει τη νίκη!