Facebook Pixel Τον νίκησε αλλά δεν τον... Σ-Μπαρέλες-ε!
| 2013-12-15 20:15:00

Τον νίκησε αλλά δεν τον... Σ-Μπαρέλες-ε!

Τον νίκησε αλλά δεν τον... Σ-Μπαρέλες-ε!

Δύσκολη νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Πανιώνιο. Οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο ματς αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Ωστόσο, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που έκανε την πρώτη καλή φάση στον αγώνα. Στο 24', ο Κολοβό έκλεψε την μπάλα από τον Γκόιαν, μπήκε στην περιοχή, αλλά σε μάχη σώμα με σώμα με τον Ρουμάνο έπεσε κάτω με τον Λιαχούδη να μην δείχνει κάτι. Στο 38' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Εντό και στο 42' έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ύστερα από σέντρα από τα αριστερά, ο Καράσκο κοντρόλαρε, αλλά σουτ του μέσα από την περιοχή, κόντραρε σε αμυντικό του Πανιωνίου και κατέληξε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι στο 59', το οποίο κέρδισε ύστερα από χέρι του Κούρου και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαράλες. Ο Πανιώνιος βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 76'. Ύστερα από γύρισμα του Κούρου από τα αριστερά, ο Γιάννου πήγε να κάνει τακουνάκι αλλά έπιασε αέρα παρότι ήταν ακριβώς μπροστά από το τέρμα του Ερνάντεζ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι με τους Αρκάδες να παίρνουν τη νίκη.

Με το τρίποντο ο Αστέρας συγκατοικεί με τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση (24 βαθμούς), ενώ ο Πανιώνιος παρέμεινε στην 14η.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο, Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας, Μπαράλες.

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Ανέστης, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κολοβός, Ζαχαράκης, Μενδρινός, Αραβίδης, Γιάννου


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags