Ότι ζήτησε λοιπόν ο Ισπανός τεχνικός των “ερυθρόλευκων” πραγματοποιήθηκε στη σημερινή κλήρωση της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων. Αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι λοιπόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με βάση την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι εφτά υποψήφιες αντίπαλοι των πειραιωτών, το σίγουρο είναι πως η Γιουνάιτεντ και η Ντόρτμουντ ήταν οι δύο ομάδες που δεν βρίσκονται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, στην παρούσα περίοδο.

Για το τι εικόνα θα έχει η αγγλική ομάδα σε δύο μήνες κανείς δεν μπορεί φυσικά να το προβλέψει, ωστόσο είναι δεδομένο πως η φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι Μπάγερν, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι ή ακόμα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτά βέβαια σε ότι έχουν να κάνουν με την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων αλλά από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι με όποιον αντίπαλο και αν κληρώνονταν οι “ερυθρόλευκοι” θα είχαν το ρόλο του αουτσάιντερ.

Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο το γνωρίζει πολύ καλά ο Μίτσελ, ο οποίος καλείται να προετοιμάσει την ομάδα του για τις δύο πολύ μεγάλες αναμετρήσεις με τους πρωταθλητές Αγγλίας. Είναι ξεκάθαρο ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν να χάσουν τίποτε απέναντι στην ομάδα του Μάντσεστερ, αντιθέτως έχουν να κερδίσουν πολλά.

Αναμφίβολα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το πολύ μεγάλο φαβορί στο “ζευγάρι” αλλά κανείς δεν αποκλείστηκε πριν γίνει ματς. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός είναι ν' απολαύσει την παρουσία του στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: Sentragoal.gr