Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στο 22'. Ο Καπάνταης συνδυάστηκε όμορφα με τον Αραβίδη, εκείνος έκανε το σουτ και ο Γεωργιάδης έστειλε άθελά του την μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 1-0. Η Βέροια όμως κατάφερε πριν τη λήξη του πρώτου μέρους να φέρει το ματς στα ίσια, χάρη σε πέναλτι που κερδήθηκε ύστερα από χέρι του Καμπάνταη, με τον Μπεν να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά, έκανε ευκαιρίες, είχε μάλιστα δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολοβού. Στο 77' οι Νεοσμυρνιώτες απέκτησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Σισοκό (με δεύτερη κίτρινη) και στο 83' κατάφεραν να παρουν ξανά το προβάδισμα. Ύστερα από τραγικό λάθος του Καντιμοίρη, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα απ'τα χέρια του, ο Αραβίδης πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν με αποτέλεσμα να μείνει το 2-1 ως τελικό σκορ. Με το τρίποντο, ο Πανιώνιος των χιλίων προβλημάτων, ανέβηκε στην 9η θέση (με 20 βαθμούς), ενώ η Βέροια παρέμεινε προτελευταία.

Πανιώνιος: (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Παυλίδης, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Σισόκο, Γεωργιάδης, Μπεν, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Όστοϊτς, Μπάρμπας