Αγαπητέ φίλε,
Εχεις ακούσει ποτέ την φράση, «η πρώτη εντύπωση είναι το παν»;
Εχεις ποτέ νοιώσει αγχωμένος την πρώτη φορά που κάνεις σεξ με μία γυναίκα (ή ακόμη και στο πρώτο ραντεβού);
Εχεις αναρωτηθεί ποτέ αν έκανες τα πάντα σωστά την πρώτη φορά σε μία καινούργια γκόμενα;
Εχεις αναρωτηθεί ποτέ αν το ευχαριστήθηκε ή αν ήσουν καλύτερος από τους προηγούμενους γκόμενους (ή ακόμη και τον άντρα της);
Ως αρσενικό είσαι λίγο… σκληρός. Οι γυναίκες εξετάζουν εξονυχιστικά έναν νέο γκόμενο και τίποτε δεν τις ξενερώνει περισσότερο από ένα αρσενικό το οποίο δεν μπορεί να τις ικανοποιήσει. Και δεν μιλάμε μόνο για οργασμούς, αλλά για όλη τη σεξουαλική εμπειρία και το πώς ένας άνδρας μπορεί να κάνει αυτή τη γυναίκα να αισθανθεί.

Γιατί μπορεί να σε "κόψει"

Ως γυναίκες είμαστε πολύ συναισθηματικές και αν όλο το σκηνικό της σεξουαλικής ατμόσφαιρας δεν είναι αυτό που πρέπει δεν υπάρχει περίπτωση να ενδώσουμε σε έναν άνδρα.
Πολλές γυναίκες κόβουν την τηλεφωνική επαφή ή βρίσκουν δικαιολογίες του τύπου «δεν μπορώ να βρεθούμε, είμαι πολύ απασχολημένη».
Αλλά αυτό δεν πρέπει να αφήσεις να συμβεί... Δεν λέω ότι δεν είσαι καλός στο κρεβάτι! Απλώς λέω ότι την πρώτη φορά που είσαι μαζί με μια νέα γκόμενα, όπως οι περισσότεροι άνδρες, είσαι λίγο αδαής.
Επίσης δεν υποστηρίζω ότι όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, αλλά λέω ότι η πρώτη φορά με μία καινούργια γκόμενα είναι απολύτως ξεχωριστή και για σένα και για εκείνη. Εντελώς διαφορετικό απ’ ότι σε εραστές με κανονική σχέση.
Ως γυναίκα η οποία έχει εξαιρετικά δραστήρια σεξουαλική ζωή, θέλω να μοιραστώ μαζί σου κάποια πράγματα τα οποία όλες οι γυναίκες νοιώθουν με έναν καινούργιο γκόμενο:

1. Το κλειδί για το επόμενο βήμα

Εάν δεν μας ευχαριστήσεις την πρώτη φορά, συνήθως, δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερη. Πολλοί άνδρες θεωρούν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν είναι εντάξει στο κρεβάτι την πρώτη φορά. Δεν είναι αλήθεια!
Βλέπεις, η πρώτη φορά με μία γυναίκα είναι στην πραγματικότητα η πιο σημαντική στιγμή κατά την οποία πρέπει να την ευχαριστήσεις.
Γιατί; Επειδή ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεσαι στο κρεβάτι την πρώτη φορά είναι μία από τις λίγες παραμέτρους με τις οποίες σε αξιολογεί ως άνδρα. Οι γυναίκες θέλουμε να νοιώθουμε ασφαλείς και ότι μας προστατεύει ο άνδρας. Θέλουμε να ξέρουμε ότι ο άνδρας μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας.
Εάν δεν μας κάνεις να αισθανθούμε άνετα, να περάσουμε καλά στο σεξ, να νοιώσουμε ένα συναισθηματικό δέσιμο (πράγματα τα οποία πρέπει να ξέρεις να τα κάνεις) να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να μας εντυπωσίασεις.
Ισως να σου κάτσουμε μια δεύτερη φορά, αλλά πραγματικά θα πρέπει να κάνεις καινούργια πράγματα, ενώ εμείς σίγουρα θα… βλέπουμε άλλους άνδρες.
Εάν δεν μας ευχαριστήσεις την πρώτη φορά, απλώς αυτό θα είναι ένα σημάδι, ότι «αυτός ο άνδρας δεν μπορεί να μας περιποιηθεί».
Οποιοσδήποτε γκόμενος μπορεί να προσφέρει ένα γεύμα, ή να μας βγάλει έξω για ραντεβού, αλλά εκείνος ο οποίος θα μας φέρει σε οργασμό ξανά και ξανά την πρώτη φορά, είναι εκείνος ο special. Αυτός ο τύπος του άνδρα είναι πολύ σπάνιος και είναι ο γκόμενος στον οποίο θα παραδοθούμε χωρίς όρους!

2. Πως θα μας... ανάψεις

Το να φέρεις σε οργασμό την γκόμενά σου την πρώτη φορά δεν εξαρτάται από το «μέγεθος ή την αντοχή», αλλά από τη «σεξουαλική χημεία»!
Πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι με το να είναι από πάνω και να κουνούν από εδώ κι’ εκεί τη γκόμενά τους για πρώτη φορά, αυτή θα εκστασιαστεί και θα τελειώσει αρκετές φορές για εκείνους.
Μπορείς να μας ανάψεις κρατώντας μας αγκαλιά και να τελειώνουμε ξανά και ξανά, αλλά το να μας κοπανάς από δω κι’ από κει δεν είναι ο σωστός τρόπος.
Για να είμαι πάντως δίκαιη, αυτό δεν μπορεί να το ξέρει ένας άνδρας αν δεν του το πει μια γυναίκα… Βλέπεις, για μια γυναίκα, η πρώτη φορά έχει να κάνει με τη σεξουαλική χημεία.
Για να το κάνουμε απλό, ανόητα αγόρια μου: Σεξουαλική χημεία την πρώτη φορά σημαίνει, να πεις τα σωστά πράγματα, να χρησιμοποιήσεις τις σωστές στάσεις και να περάσεις από το ραντεβού στο κρεβάτι απαλά και φυσικά. Όταν κάνεις αυτά τα πράγματα, παραδίνουμε τα κορμιά μας, το μυαλό μας και τους οργασμούς μας στα χέρια σου.

3. Τα προκαταρκτικά είναι το μυστικό

Εάν δεν κάνεις σεξ όπως πρέπει, το έχουμε τσεκάρει από πριν!
Εάν δεν κάνεις προκαταρτικά (και θυμήσου, προκαταρκτικά δεν σημαίνει το να σου πάρουμε τσιμπούκι!), όταν μας πηδάς δεν πρόκειται να τελειώσουμε. Δεν μας έχεις ανάψει σωστά με τα λόγια, τα χάδια και το πώς μας έγδυσες!
Όταν δεν ακολουθείς αυτό που η γυναίκα θεωρεί το φυσιολογικό μονοπάτι από το ραντεβού στο σεξ, αισθανόμαστε άβολα και αμήχανα. Και όταν νοιώθουμε έτσι…άστα! Δεν μας έχεις δώσεις την ευκαιρία να χαλαρώσουμε για να έρθουμε σε οργασμό!

4. Σεξ όποτε θέλεις εσύ

Εάν είσαι εκπληκτικός στο κρεβάτι την πρώτη φορά, θα θέλουμε να τα φτιάξουμε μαζί σου, ή απλώς να κάνουμε σεξ όποτε μπορείς. Εξαρτάται από το τι θέλεις εσύ…
Κάθε άντρας (και γυναίκα) ξέρουν αυτό το είδος σχέσης. Κατά την οποία ο άνδρας φέρεται κάπως αδιάφορα στη γυναίκα, εκείνη όμως δεν τον αφήνει!
Όχι επειδή είναι μαζοχίστρια, αλλά επειδή εκείνος είναι τόσο καλός στο κρεβάτι (από την πρώτη φορά) ώστε την κάνει να νοιώθει μια βαθειά έλξη για εκείνον!
Προφανώς θα ξέρεις μέχρι τώρα ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ συναισθηματικά πλάσματα. Ακόμα και αν δεν μας φτάσεις σε οργασμό την πρώτη φορά, αλλά μας κάνεις να νοιώσουμε μια δυνατή σεξουαλική χημεία και κάνεις πράγματα που θα μας κάνουν να νοιώσουμε ασφαλείς και να έρθουμε πιο κοντά σου σεξουαλικά, τότε θα είμαστε δικές σου με τον τρόπο που εσύ μας θέλεις.
Σίγουρα, οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να δημιουργούν δεσμούς, αλλά είναι σχεδόν αδύνατον για μας να αφήσουμε έναν άνδρα ο οποίος αναστάτωσε το κορμί και το μυαλό μας από την πρώτη φορά, εξ αιτίας της έντονης σεξουαλικής έλξης την οποία μας δημιούργησε.

5. Πως θα μας φέρεις σε οργασμό

Η πρώτη φορά που θα βρεθείς με μία γυναίκα είναι εντελώς διαφορετική από κάθε άλλη φορά μαζί της (εάν φυσικά θα έχεις την ευκαιρία να υπάρξει δεύτερη φορά).
Οσον αφορά τις γυναίκες, μας αρέσει να χρησιμοποιούμε εκείνες τις στάσεις, τις τεχνικές και τα λόγια, τα οποία θα μας κάνουν να αισθανθούμε τη σεξουαλική χημεία.
Η πρώτη φορά για μία γυναίκα δεν είναι για να της κάνεις επίδειξη σε προχωρημένες στάσεις ή στις extreme ικανότητές σου. Είναι για να μπεις στο μυαλό της, στην καρδιά της, στο κορμί της με τον τρόπο που θα την κάνει να αφεθεί σεξουαλικά στα χέρια σου.
Την πρώτη φορά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις τις στάσεις και τις τεχνικές που θα μας κάνουν να νοιώσουμε ασφαλείς, ήρεμες και να έρθουμε συναισθηματικά κοντά σου! Ο οργασμός και ίσως όχι μόνο μια φορά, θα είναι η φυσιολογική συνέπεια.

Πηγή: 69magazine.gr