Facebook Pixel Καμπανάκι για Ολυμπιακό!
| 2013-12-21 00:46:00

Καμπανάκι για Ολυμπιακό!

Καμπανάκι για Ολυμπιακό!

«Ντού από Παντού» με ένα… καμπανάκι για Ολυμπιακό σχετικά με το σημερινό του παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Η ηρωική εμφάνιση, οι στροφές και το φινάλε.

Εκ πρώτης όψεως το παιχνίδι φαίνεται εύκολο για τον Ολυμπιακό. Και όντως είναι φαβορί, αφού είναι ασταμάτητος ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Καρέ αήττητος…

Ο Απόλλωνας, όμως, τον τελευταίο καιρό είναι ανεβασμένος κι ας βρίσκεται στην 16η θέση. Παλεύει όλα τα παιχνίδια. Με την αλλαγή προπονητή έχει γίνει δυσκολοκατάβλητος και μαζεύει πόντους συνέχεια. Τέσσερα ματς αήττητος είναι.

Με 2ο και 4ο

Μάλιστα, ο Απόλλωνας έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να κάνει πολύ καλά αποτελέσματα τόσο με τον 2ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όσο και με τον 4ο Παναθηναϊκό.

Αν υποτιμήσει

Οι εμφανίσεις που κάνει ο Απόλλωνας εδώ και μερικές αγωνιστικές, συν οι πόντοι που έχει μαζέψει από τόσα παιχνίδια, είναι σίγουρα ένα καμπανάκι για τον Ολυμπιακό. Με την έννοια ότι αν υποτιμήσει τον αντίπαλό του, ενδεχομένως να δυσκολευτεί.

Με ανεβασμένες στροφές

Οι ερυθρόλευκοι πάνε για να σπάσουν πολλά ρεκόρ φέτος και, φυσικά, θέλουνε να κλείσουνε με τον καλύτερο τρόπο τον α’ γύρο. Θα πρέπει, όμως, να μπούνε στο παιχνίδι με ανεβασμένες στροφές από την αρχή, έτσι ώστε να πιέσουν από το ξεκίνημα τον Απόλλωνα και να καθαρίσουν το ματς. Διαφορετικά, ο γηπεδούχος μπορεί να δείξει τα δόντια του όσο περνάει ο χρόνος.

Την ηρωική

Ποιος, άλλωστε, ξεχνάει την ηρωική εμφάνιση του Απόλλωνα στην Τούμπα, όταν μαχόταν με νύχια και δόντια με δέκα παίκτες, με τον Τζόρβα να πιάνει τα άπιαστα;

Στο φινάλε

Για να δούμε τι θα δούμε, λοιπόν, στο φινάλε του α’ γύρου στην Σούπερ Λίγκα. Θα πάρει ένα ακόμα εύκολο τρίποντο ο Ολυμπιακός ή μήπως το παιχνίδι κρύβει παγίδες μετά το λίμιτ – απ του Απόλλωνα το τελευταίο διάστημα;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags